View Single Post
ישן 10-08-06, 12:44   # 8
Sparkie
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Sparkie לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
יתנו לחיל האוויר לעשות מה שהוא רוצה, המלחמה לא תגמר תוך שעתיים ולא בתוך יומיים.
מלחמה זה דבר ארוך בדר"כ אין מה לעשות, אבל גם שיותר תקיפות מהאוויר, פצצות של טונות, מסוקים שיורים על כל בניית בכפרי המחבלים ולאט לאט הכוחות יוכלו להתקדם עם מינימום נפגעים.

(לזה שמעליך) מאיזו יחידה מיוחדת נהרגו 8 חיילים? לא זכור לי דבר כזה. היחידות המיוחדות שלנו (מטכ"ל, שייטת, שלדג...) הן יחידות מעולות שעפ"י מומחים ממדינות שונות הן בין הטובות בעולם בתחום.

ואתה לא רציני שאתה אומר שאחד מצבאות העולם יכל לעשות את זה עם 300 חיילים (אתה אומר צבא מקצועי, משמע יש כאלה שמהם אתה לוקח את ההשראה).
חחחח אם נותנים לחיל האוויר לעשות מה שהוא רוצה היא נגמרת בתוך פחות משניה...
טיל אחד...וכל לבנון הופכת לעיר רפאים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
אז אני מניח שראית את הבית שלי (לשעבר עבר) בכתבה ...
אח שלי היה עושה בייביסיטר על הילדים של מפקד הבסיס הזה (בתקופה ההיא הוא לא היה מפקד הבסיס)...
בכל זאת...בקשר לכל מה שכתבת.....מצטער להגיד לך, אבל ההשקפת עולם שלך היא מצומצמת...
אולי אתה אומר ש"כן, חשובה הדרך שהעולם מסתכל" אבל אני אומר, היא לא חשובה, היא יותר...אתה לא מבין שבלי סיוע מהעולם, אין אבל אין לנו דרך להתקיים...אנחנו חיים מכספי האמריקאים.
אמרת על האמריקאים באפגניסטן....אתה יודע למה הם יכולים לעשות ואנחנו לא?...לא בגלל הB52 שלהם....אלא בגלל שהם מדינה שלא כפופה לאף אחד, אם ארה"ב רוצה להעלים מדינה מסויימת (כמובן לא משהו כמו רוסיה, אנגליה, וכו') ויש לה סיבה..ולו הכי קטנה..היא יכולה לעשות את זה, למה? כי היא לא כפופה לאף מדינה אחרת..היא יכולה להסתדר בכוחות עצמה..שלא נדבר שהיא "מסדרת" הרבה מדינות...כמו ישראל.
כן, יכולנו לגמור את המלחמה הזאת בכמה ימים, לשטח את כל לבנון לכמו שאמר רמי בן אפריים (מפקד בסיס רמת דוד..למי שראה אתמול חיים הכט) ל"צורה מאוזנת"....היינו יכולים, ואז על הדרך להרוג 2 מליון אזרחים, שאין לנו דרך לדעת אם הם חפים מפשע או לא..אבל לעולם זה לא משנה, ואחרי תגובה עזאת, אנחנו לבד....אף אחד לא ירצה קשר איתנו ורוב הסיכויים שהמדינות הערביות האחרות יפתחו עלינו במלחמה כוללת...(לא, אני לא מדבר על סוריה ומצריים..אני מדבר על כל הסביבה...ערב הסעודית....ירדן....איראן..ומי לא?)....כל העולם ינתק איתנו קשר...וזה כנראה מה שלא הבנת..
אז אם אתה שואל אם להשוות חיים של בן אדם לאיך נראה בעולם....זה לא שאלה שאפשר להגיד ...כי זה בכל זאת חיי אדם...אבל צריך לחשוב כמה אתה מוכן להקריב בעתיד בשביל החייל הזה...
כנראה שלא הבנתה אותי נכון בכלל...או שבטעות לחצתה על Quote בהודעה שלי במקום בהודעה של מישו' אחר=\
לא דיברתי בכלל על עיראק ולא דיברתי בכלל על להשמיד את כל לבנון ולא דיברתי בכלל על התמיכה מהאמריקאים=\
  Reply With Quote