View Single Post
ישן 10-08-06, 12:11   # 5
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

אני קצת לא מבין את השאלה שלך , יש לך כמה סוגיות שם, אבל אני אתייחס בנוגע למצב של החיילים שלנו ולמה בעצם כל כך אדישים למצב. דעתי זו מעותקת מפורום אחר בדיון מעט שונה.

אני נגד מפעל הצבא שיש בארץ, במקום לעשות צבא מקצועי ואיכותי , עם יחידות קומנדו אמיתיות ולא כאלה שביום הראשון ללחימה מאבדת 8 חיילים , הממשלה מחליטה לגייס על אזרח מעל גיל 18 , היא מעדיפיה את חייהים של אסירים מאשר את חייהים של החיילים שלה , אנחנו מנסים להחזיר 3 חיילים אבדנו יותר 10 בנים. הממשלה לא יודעת במה להתעסק יותר , בתקציב של בתי העסקים -> שהם לא אזרחים למפות בזמן שהמדינה במיתון הם יוצאים לשבות ולבקש כסף , כאילו שראש הממשלה יושב ושואל את עצמו מה אני אעשה היום, ראשי הפיקוד שלנו מפתחים אסטגרטיות שעולת לנו בחיים רק כדי שהם יוכלו לשבת על הכיסא שלהם בכנסת ולקבל משכורת של 20 אלף שקל ...
הצבא הוא כלי בעזרתו הממשלה מלבינה כספים , כן , כן עליך ועל החברים שלך שקורעים את עצמם בלבנון הממשלה מצליחה להלבין כספים , אנחנו בשנה נותנים יותר משני מליון שקל רק ליחדות הקומנדו -> התועלת היחידה שהייתה מהם, שהם איבדו 8 בנים ביום הראשון ללחימה. אז בעצם הצבא עוד כלי של הממשלה להלבין כספים , הרי במקום בו צבא מקצועי היה יכול להסתפק ש300 חיילים הממשל הישראלי מעדיף 800 חיילים , הרי כך אפשר להלבין יותר כסף.

מבלי לפגוע בכבודו של אף חייל חלילה בארץ כמובן , לממשלה פשוט לא אכפת.
  Reply With Quote