View Single Post
ישן 10-08-06, 10:22   # 28
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
ממש לא, וצריך להיות פחד כבד מפצצות אטום. ככל שהעולם מתקדם, כך יכולות מדינות רבות (עשירות בעיקר אהמ אירן) לרכוש אנשים שיבנו להן פצצות כאלה. אסור לשכוח שפקיסטן, שהיא מדינה מוסלמית (אנחנו לא יכולים לסמוך על אף מדינה כזאת) מחזיקה בפצצות אטום ויכולה לעזור לידידתה האירנית. אבל אני בטוח שהרבה פוחדים מאיתנו, שמע...לא לא על כל מדינה מדווחים שיש לה 400+ פצצות אטום שחלקן פצצות מימן (שחזקות רק פי 1000 מפצצות אטום רגילות), אני אישית הייתי מפחד
שמע, מבלי לזלזל במדינה ובצה"ל כן.. איפה כל האלו שאמרו באחד הדיונים האחרונים פה "צה"ל הצבא הכי חזק בעולם"? ביינתים החיזבאלונים לא ממש מפחדים מאיתנו ואנחנו די מפסידים ..

ציטוט:
עזוב, גם בבגרות בלשון גם ככה לא הלך לי משהו עכשיו אז יעזור לתקן?
לא לזו הייתה הכוונה..
לא רשמת מסמך צבאי תקני אף פעם, אה?

ציטוט:
אז לפחות אתה עושה משהו מעניין בצבא. לא שאני יודע הרבה, אבל מהידע המועט שלי ומאנשים שדיברתי איתם (שיותר משתי מילים לא מספרים) העבודותבמודיעין הישראלי מעניינות.
יש ויש ..
אחראי תחנת קפה נחשב מעניין?

ציטוט:
בקיצור, כל סוג של נשק מסוכן...בהודעה הראשונה שלי פשוט הבעתי את הפחד שלי (מה אישית יותר מפחיד אותי). אין כל קשר בין נזק שיכול להיגרם (מה יגרום לאסון יותר גדול) למה שכתבתי.
ציינת באחת ההודעות את המקלט של עזריאלי.. לפי מה שמפרסמים ( ), כמה עשרות מטרים מעזריאלי (לכיוון מערב), יש איזה מתחם.. איך קוראים לו.. אה כן, הקרייה.. תבדוק פעם שם את המקלט חחח