ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
בכללי אני גם נגד עונש מוות, במקרה של טרוריסטים/בוגדים אני בעד מהסיבות הבאות:
א. טרוריסטים: הכלא הוא אינו סבל בשבילם, הם יהפכו לסמל ועם החופש שיש בישראל גם יפיצו תעמולה בשבילו. כמו כן, רוב הטרוריסטים שבארץ (כמו עזיז באתר) הם אנשים עם איכות חיים גורעה שהחיים בכלא תורמים להם מבחינת מגורים, מזון ופחות הוצאות למשפחה.
מוות: אולי גם יהפוך אותם לסמל, אבל סמל שבתוך קבר.
ב. בוגדים: וא(ע)נונו היה מוכן למכור אותי, אותך ואת כל עם ישראל...הוא היה נותן מידע שהיה לא רק שובר את האפלה שישראל מנסה להשיג בקשר ליכולותיה אלא גם פוגע בביטחון של כל אחד ואחד במדינה. אנשים כאלה צריך להיות בקבר, ולא לקבל שחרור מהכלא לאחר 18 שנה (אפילו שהמידע שבידם לא שווה כלום).
|
ג. הנאצים.!
יש חוק מוגדר שנקרא " חוק עשיית הדין בנאצים"
את אייכמן יימח שמו הוציאו להורג בתוך ארץ ישראל. אז למה שייצורים כמו שיש באתר הזה ישארו בחיים בתוך כלא של ישראל? עונש מוות. בכל מקום אחר בעולם זה מקובל ומתקופת התנ"ך היהודים נתנו תמיד עונש מוות (כמו גם כל שאר העמים)
אין הבדל בין נסראללה לבין היטלר ואין הבדל בין אחמדינג'ד לבין ערפאת הכלב שיתהפך בקבר.!
אני מוכן לחתום ואני אביא עוד אנשים שיחתמו.
עונש מוות לאנשים כאלה זה הפתרון היחיד. הם לא חשבו פעמיים לפניי שירו/ איימו / חטפו / פוצצו / פצעו והרגו יהודים חפים מפשע!!
הם כל הזמן אומרים "אלוהים גדול" אבל הם יודעים טוב מאוד שאלוהים גדול ואלוהים עם מדינת ישראל.!
בברכה,
אבישי שמחוני.