ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
אם אתה מתחיל מתקפה על מדינה (וכרגע לא מדובר במלחמה) ולא פותח איתה תוך כדי במגעים פולטים מה עשינו בזה?
אני עדין מנסה להבין את המטרה של האשכול שפתחת, אתה באמת תמים כזה שחושב שאם נצא חלילה למלחמה כל העם ירע ויתמוך? הרי מטבע הדברים ברור היה שתמיד יהיו מתנגדים, זה היה וזה יהיה.
לא זכור לי ששואלים אותנו לאיפה אנחנו רוצים ללכת ומה לעשות.
אם כל הצער שיש לי למה שקורה (ואני תרמתי חבילות משופרסל) אני לא מבין מה הביג דיל שאנשים מנסים למצוא פתרונות אחרים תוך כדי המבצע שמתרחש שם.
אם כל הכבוד לצה"ל ולדרכי הליחמה החכמים שלו ולאסטרטגיות הלחימה שלו , שלא ברור מאיפה הוציאו אותם, שכבר למעלה מ10 בנים נהרגו , שלושה מסוקים נפלו, טיל פגעה בספינה על מערכת ההגנה הטובה בעולם ו4 נציגי UN נהרגו וכל העולם ראה ושמע , ואני כן תמכתי במצבע הזה, אבל צריך להספיק את ההרג ההמוני של החיילים שלנו וצריך להפסיק עכשיו. אני לא יודע אם הדרג הפולטי הוא המענה אבל סביר להניח שכן.
|
אז מה אתה מציע לעשות במקום זה?
להחזיר הכל אחורה,לישכוח שחטפו לנו 2 חיילים וליחיות באיום מתמיד מצד החיזבאללה?
זה מה שאתה רוצה? שהחיזבאללה ינהלו את שיגרת החיים של תושבי הצפון?
ואפילו אם ישראל תשחרר את כל המחבלים של חיזבאללה,מחבלים שרצחו הרבה מאוד ישראלים, עדיין לא יהיה שקט באזור,אתם לא מבינים את זה?
ואי אפשר תמיד להאשים את הפוליטיקאים ואת מפקדי צה"ל,תבינו דבר מאוד חשוב שנקודת הראות שלהם היא נקודה מקיפה ולא כמו שאתם רואים את זה,הם חושבים על דעת הקהל העולמית,מה תגיד ארה"ב,מה התקציב וכ`ו
ואתם לעומת זאת יושבים בבית וחושבים שאתם הכי חכמים בעולם,שאתם בעצם לא מבינים שום דבר ממה שהולך שם ועוד איך יש לכם את החוצפה לנסות לחשוב שאתם יודעים יותר טוב ממפקדי צה"ל שהם בעלי ניסיון של עשרות שנים?