אתה יכול לשאול עוד כמה אנשים מה קרה להם כשהם לקחו אי מיילים מהוסטס..אופס רובם לא פה (בגלל אותה סיבה)..תצטרך לחפש טוב....
בקשר להשעיה האחרונה, אם זה היה תלוי בי, לא היית חוזר בכלל, אחרי דיון עם אלמוג, החלטנו להשאיר אותך ולתת לך השעיה, אגב, רשמת את הסיבה שהשעו אותך?
ציטוט:
החיילים משרתים אותנו ושומרים על בטחוננו וכל עוד אנו, הצוות, מנהלים את הפורום, לא נסכים שילכלכו עליהם פה לפחות, לכן הוחלט פה אחד שאתה תורחק לזמן של 3 ימים לחשוב על כך קצת.
|
כך שעל כל חייל שהיית אומר היית מקבל אותו עונש, תותחן, פקיד, מוכר בשק"ם.
אנחנו במדינה דמוקרטית אבל סלח לי, אני לא חייב לתת לך דמוקרטיה בפורום, בבי"ס יש לך דמוקרטיה? בצבא יש לך דמוקרטיה? יפה מאוד, אנחנו פה קובעים את החוקים, למי שיש בעיה עם הסיבה שאלירן הושעה, שיגיד (בפרטי)...אני רק רוצה לראות פה מי....
מי שלא טוב לו פה, שלא יחזור, פשוט כך...אנחנו לא חייבים לכם כלום, תכניסו את זה לראש, אנחנו לא חייבים לכם שום דבר, אנחנו על זמננו האישי באים ומנהלים את הגנון הזה, אנחנו מקבלים כסף על זה?...אנחנו מקבלים משהו על זה? (חוץ מיריקות בפנים ממכם...לא)....
קיצר, הנושא, ננעל מה לעשות יש אשכול בשביל זה, אגב אלירן, אל תצפה לחזור...עברת פה על מספיק חוקים רק בפתיחת האשכול הזה....
אגב, להגיד שטייסי המסוק הם "חראות" ועושים "פאדיחות לחיל האויר" זאת לא דעה פוליטית...
ואם אחד מהחברים שלך הושעה "סתם" אתה מוזמן לשאול, אני בטוח שהם לא "סתם" הושעו..או שהם פשוט לא מספרים לך הכל.