View Single Post
ישן 17-07-06, 00:43   # 4
adielsh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

adielsh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
זה תלוי כמה התעניינת לפני הצבא. כמובן שהגעתי לצבא הבנתי סכנה ופחד מהם באמת..אך מבחינת עוצמה לא ממש חדשו לי, ידעתי שיש לנו צבא אדיר.

נכון, הרבה רושמים סתם דברים וזה בדר"כ לפני הצבא...שהכל נראה טוב ויפה ושאלוהים נותן לנו את חברינו המחבלים על מגש זהב.
תמיד ידעתי שהצבא שלנו חזק אבל להגיד הוא חזק הוא חלש זה לא חוכמה שאתה בצבא אתה יודע מה היכולות שלו, במה מתבטאת העוצמה שלו.
אני יתן לך דוגמא על החיל שאני נמצא בו- תותחנים לפני שהגעתי לשם חשבתי שזה סתם חיל שלא עושה כלום כשאני שם ואני רואה את היכולות שיש לו את הנשק שלו את היכולת תקיפה בכל מצב (גם במצבים שבהם חיל האוויר לא יכול לתקוף וזה קרה לנו פעם אחת) את הדברים האלה לא ידעתי לפני
ואני בטוח שיש לצבא עוד הרבה יכולות שאני ועוד הרבה פה לא מכירים כי הם לא נמצאים שם ככה שזה לא חוכמה להגיד "על כל מטוס שיש לנו להם יש 1000 מטוסים" כשאתה לא מכיר את היכולות שיש למטוסים שלנו ואת היכולת של המטוסים שלהם אתה לא יכול להשוות
כשאתה לא מכיר את היכולות של חיל הרגלים/חיל הים (סתם דוגמאות) שלנו ושלהם אתה לא יכול להשוות
ורוב מה שאומרים זה סתם דברים בלי שיודעים מה היכולות האמיתיות של הצבא שלנו או של אחרים
www.extraup.net
העלאת קבצים בחינם