View Single Post
ישן 16-07-06, 21:41   # 76
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
אבל עם כל הכבוד לצבא שלנו, כל אוכלוסיית ישראל שווה בערך ל3/4 מתושבי ניו יורק.
אז נכון ... אם נרצה, אנחנו יכולים למחוק את לבנון וסוריה בפחות מ-10 דק', אבל אין להשוות את צה"ל לצבא ארה"ב, אמנם אנחנו צבא יותר מתוחכם ובעל אמצעים, אבל אי אפשר שלא להתחשב בגודל הצבא/האוכלוסייה
קודם כל, אם נדבר באותו מספר של כח אדם אנחנו ננצח, זה לא העניין.
לדעתי אנחנו הרבה יותר חזקים מן הטרוריסטים העיראקים, וארה"ב לא מצליחה לשלוט בהם..אז לך תדע, אולי גם עם הכח אדם הענק שלהם...ננצח.

אבל הזכרת את התחכום- התחכום שלנו הוא להתחבר למדינות החזקות לפחות בקשרי "שלום שלום" כפי שמכונה בישראל, לכן אין לנו אויבים רציניים. בכל מקרה לכולם פה, אל תחשבו שארה"ב ידידה טובה שלנו כי כיף לה איתנו, כי אנחנו חמודים וקטנים וכיף ללטף אותנו. תהיו בטוחים שכל צעד שהיא עושה לטובתנו הוא עבור מימוש אינטרס כלשהו.

ציטוט:
90% מהתגובות פה הם של ילדים בני 10-17 שאפילו לא היו בצבא לא יודעים את היכולת שלו
אני בטוח שאף אחד פה הוא לא אזיה אלוף בצבא או משהו בדרגה בכירה שמכיר את המערכת ויודע מה היכולות האמיתיות של הצבא שלנו ומכיר צבאות אחרים ויודע להשוות
זה לא קשור לדעתי, אני בתור אחד שעבר שירות צבאים חייב לציין שהדעה שלך בנוגע לכח של צה"ל לא ממש השתנה מגיל 15...תעשה לי טובה ערוץ ההיסטוריה יודע יותר מה יש לצה"ל מעוד אחד בדרגה בכירה (ציניות כמובן, אבל הרבה יודעים מה שאלופים יודעים).