נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
דבר ראשון, למה לתקוף אותי? נכון, אין לי כל כך מושג בכל הנוגע לצבא אבל עדיין, יש לי זכות דיבור (דמוקרטיה שכחת?) ואני יכול להגיד את מה שאני חושב.
יש לך זכות להביע דעה. אתה לא הבעת דעה אלא הצגת עובדות שקריות כעובדות אמיתיות.
בנוגע למה שאמרת, מצטער אך לגבי הצבא שלהם אתה טועה,
לשוויץ יש מלא כסף, יש שם בבנקים עוד את הכסף שגזלו, לקחו ושדדו הנאצים.
כשלשוויץ יש בעיה הם לוקחים צבא שכור.
קודם כל, אי אפשר לשכור צבא, צבאות שייכים למדינה. ראית יותר מדי סרטי מדי בדיוני. עכשיו הכי חשוב, לשוויץ אין כסף, לבנקים שווצרים יש. הבנק לא שייכים למדינה והכסף בבנקים של שייך רק לבעליו. שום איש אחר מלבדם לא יכול להוציא אותו.
חוץ מזה, נראה לך שאם היה לי 3 מיליון דולר (יורו, תהיה לי בריא יורו לא קיים 7 שנים :\) הייתי גר בארץ ולא בבית שלי בשוויץ ?!
תחשוב שניה, נגיד וזה עניין של חיים או מוות? הם ישלמו את כל מה שיש להם לצבא שכור, משמע צבא מאומן, בעל אמצעים וכישורים מתאימים.
לאחר מכן נראה מה יקרה...
הכי הרבה ישראל תנצח, במזל ועם הרבה מאוד מאוד נפגעים.
לקטע - לפי מה שזכור לי מפעם...לפני כמה שנים (מעל ה7) על מנת לקבל בשוויץ אזרחות צריך לעמוד בכמה תנאים, בניהם - 3 מליון (נראה לי יורו או דולר) בבנק.
משמע, כולם שם "טחונים"...
למה, למה להמציא. למה ?!!?!?@?@#$?!@$?@!?$#@%?#!@?$?%^?$^%?@#$%#$?^#$@^? #?$#@!?%#$^!?#$@
%?#$!%?!#@$?#@$?#@?%^!#$?%$@#?%!#%@!?#%$#?^#$%?@!# ?%@#$?#@?$$^?#$^?#!$
למען השם, למה @!?#?@!%?#@%$?#@
לפני 17 שנה קיבלתי אזרחות וככה גם ההורים שלי. לא צריך שום כסף, צריך רק לעבור מבחן על ההיסטוריה של המדינה ולדבר צרפתית ואז לקבל את האישור של השכנים שלך שאתה בן אדם הגון.
אתה ממציא ברמה קריטית אהה. אני מרחם על הלקוחות שלך...
המשך יום נעים.
|