View Single Post
ישן 16-07-06, 14:50   # 47
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
טוב, אין לי כוח לקרוא הכל אבל, ראיתי בתגובה הראשונה -
ישראל VS שוויץ...
חחח אתם ריאלים? במצב כזה במידה והסכסוך אמיתי ועל עניין של חיים או מוות - שוויץ מנצחת!.

המשך יום נעים.
אחחח, אל תתנו לי אזהרה, עשו לי טובה !
למה אתם מתנהגים כמו טיפשים ?! אני שווצרי, בצעתי שירות בצבא שם, זה 3 חודשים שירות, אין כלום, יש לצבא סה"כ כ15 טנקים ו10 מטוסים. אין טיסים מאומנים, האימון על כלי הטיס (שהם הF14) אורך כחודש וחצי ואין אימון אמיתי במטוס, רק בסימולטור.
הצבא לא כולל מילואים וסה"כ בכל עת יש בערך 2000 חיילים, 80% מהם יושבים ורואים טלוויזיה ומעולם לא ירו בנשק. לא יריתי בשום נשק, אפילו לא פעם אחת.

דיי לזיין את השכל בלי שאתם יודעים, כוס אמ אמוק, בסדר, רוצים לעשות רוח, רוצים לשחק אותה כאילו אתם יודעים משהו, דיי, אין לך מושג בשיט על הצבא של שוויץ ואתה ממציא דברים. דיי !

לבחור שאמר שאנחנו לא יכולים על סין, מה ? הצבא הסיני הוא לא צבא חובה והוא מונה מספר זעום הקטן מ100 אלף איש ולא כולל חייל אוויר כלל !

יפן ? ליפן אין צבא ואין אוייבים, אמרתי את זה 100 פעם פה. יפן היא מעצמה כלכלית, בגלל זה היא בG8. מדינות הG8 הם מעצמות כלכליות, לא מעצמות של פעם - מעצמות של עוצמה צבאית ואיום. קנדה שם, לקנדה אין צבא, היא מדינה נטרלית :\
איטליה גם כן, חסרת צי ימי וצי של מטוסים מעבר לשנות ה60.
צרפת ? עשו לי טובה. גרמניה... זה לא גרמניה של WWII, גרמניה מעצמה כלכלית עצומה ובעלת השפעה (בעיקר בתחום התת ימי והמכוניות), אבל היא לא מעצמה צבאית מכיוון שאין לגרמניה אויבים והצבא לא מיומן. קחו את מינכן לדוגמא, הצבא לא הצליח להשתלט על פחות מ10 איש עם 2 מחסניות ורובה קלצ'ניקוב. לגרמניה אין צלפים, כלל, אין כלום.

ישראל, עד כמה שזה עצוב יכולה לכבוש את אירופה ברמת התאוריה, אבל היא תובס כתוצאה מפריסת כוחות מוגזמת (אין סיכוי שהצבא שלנו יכול להחזיק שטח בגודל של אירופה...

ציטוט:
נכתב במקור על ידי bigmaind
העלת נקודה יפה-על תשכחו שישראל היא מדינה מאוד קטנה.
צבא ארצות הברית לדוגמא הוא גדול יותר מכל אוכלוסית ישראל.
לפי המידע הבסיסי ביותר, הצבא האמריקאי כולל כמעט מיליון איש. אבל רק כמעט. צבא ארה"ב הוא לא צבא חובה, זה עבודה ולא צבא...
עשה טובה, תפסיקו להמציא שטויות :\

צודק.
תסתכל למעלה ...
-------------
ולכן ולנטין לא כזה טיפש.
חחח סתם..