View Single Post
ישן 16-07-06, 10:34   # 9
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
זה לא משנה אם עובר מטוס אחד או מיליון מטוסים,
אני במקרה מתעסק בעניין הזה של אינטגרציה של מערכות שונות (אומנם לא על ספינה). בכל מקרה, כל מערכת בחיל היום, יודעת לתפקד עם מערכת אחרת. מכאן נובע שגם אם מעל הסטי"ל המדובר הזה כל הצי של מדינת ישראל היה טס, המערכת לא הייתה צריכה לפגוע בו.

ואגב, מן הסתם גם בצפון הארץ יש כל מיני בסיסים ומוצבים שם יחידות נ"מ, אז אתה אומר שצריך לכבות את כל הפטריוטים ושאר המערכות נגד מטוסים כיוון שמטוסים ישראלים טסים ללבנון שחס וחלילה לא נוריד אותם?

אתה מסתכל על עניין שהיה לפני 30,40 ו 60 שנה. העניינים השתנו.

אתה מסכים איתי שארה"ב בעיראק פועלת אלפי קילומטרים מבסיס האם שלה (aka ארה"ב), קצת קשה לשנע אספקה, חיילים ושאר מידע במרחק כ"כ רב. מה גם שעיראק היא לא מדינה מטר על מטר ויש שם המון נשק וארגוני טרור
עזוב את זה שעיראק גדולה והכל אני מדבר איתך על זה שהתקיפו אותנו כמה מדינות במכה שזה בהרבה אבל ממש בהרבה יותר מהגודל של עיראק, הבנתי שאתה אומר שזה יהיה מזמן אבל בוא לא נגזים, כי מה שהיה תמיד ישאר, להיפך היום הדברים השתנו רק לטובה, הטכנולוגיה יותר חדישה, האימונים יותר קשים, והחיילים יותר חזקים.

ציטוט:
אהה ודבר ידוע (במלחמת יום כיפור כמעט התממש) לישראל יש צוללות הנושאות פצצות אטום וכאשר כמעט הפסדנו בכיפור, הצוללות התכוננו להוריד איתן את כל צבאות ערב וכל אויבנו.
ואם כבר אתה מזכיר פצצות אטום, אז הנה ההוכחה אלעד שארצות הברית בכלל לא חזקה.

לא זוכר באיזה מלחמה זה היה ניראה נגד יפן, שיפן פשוט קרעה לגזרים את ארצות הברית ואז ארצות הברית ממש הלכו להפסיד וישתמשו בפצצת משהו....לא זוכר או אטום או לא זוכר בקיצור שהרסה את כל יפן וגרמה בלאגן גדול אם הילדים שנולדו שם.
יש אפילו את הסרט פרל הארבור אם אני לא טועה שמבוסס על זה.

אז בוא נגיד שארצות הברית בכלל אבל בכלל לא חזקה, יש להם פשוט את הכסף.

Last edited by Zvaim; 16-07-06 at 10:38..