View Single Post
ישן 16-07-06, 10:19   # 7
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
הצבא הכי טוב בעולם נותן לאיזה ארגון גרילה ליירות לו על צפון המדינה 800 טילים במשך 5 ימים, להוריד בערך מיליון איש למקלטים, לחטוף 2 חיילים בסיור על הגבול ולהרוג עוד 7 כי "אין שדה ראייה באיזור ההוא", לחטוף חייל ולהרוג עוד 3 כי הם הצליחו לחפור מנהרה באורך של קילומטר ולצאת באמצע מוצב (אתה יודע איזה ידע צריך בשביל לחפור מנהרה כזו ולדעת בדיוק איפה לצאת?), להוריד טיל מונחה מכ"מ על ספינת טילים שמותקנת עליה מערכת הההגנה מטילים המתקדמת ביותר בעולם (ברק), ליירט טנק מרכבה סימן 4 (שכזכור לך נחשב לטנק הטוב ביותר בעולם) עם טיל RPG ולגרום להרג של 4 חיילים?

עם כל הכבוד לצה"ל (ויש הרבה כבוד), הצבא הטוב ביותר בעולם הוא לא ויש לו עוד הרבה כדי להגיע לשם. וכאחד שמכיר את המערכת מקרוב, הכל עניין של אגו ובירוקרטיה כי את האמצעים (בעיקר הטכנולוגיים) יש ..

ואם ראש מספן בחיל הים מספר אתמול במסיבת עיתונאים שמערכת ההגנה על הסטי"ל מטילים (ברק) לא הופעלה כי היו באיזור מטוסים של חיל האוויר ולא רצו לפגוע בהם, אז סלח לי, התירוץ הזה פשוט עלוב ומעורר גיחוך.
אני דווקא לא מסכים איתך בעניין הזה אלעד, אני יודע שאתה משרת בצבא וכמו שהבנתי גם אתה שומר סודות.
אבל הדבר שאני הכי לא מסכים איתך הוא "הצבא הטוב ביותר בעולם הוא לא, ויש לו עוד הרבה כדי להגיע לשם"
תיקרא את סוף ההודעה של Bla123Bla, נגיד ואתה משער כי ארצות הברית הכי חזקה בעולם כן? למה לקח להם כל כך הרבה זמן להשתלט על עיראק? ולמה לישראל לקח כל כך מעט זמן לגבור על מדינות הרב שהתקיפו אותנו במכה ועוד בהפתעה? אם זה לא הצבא הכי חזק בעולם אני לא יודע מה כן הצבא הכי חזק בעולם.
הבנתי את הסיבות שלך אבל הם לא נכונות, כי תירוץ זה ממש לא, אפילו פה בנצרת עילית כל שעה עוברים מטוסים בשפע, אז תאר לך כמה מטוסים עוברים מעל הספינות של ישראל.