View Single Post
ישן 14-07-06, 07:57   # 4
null
кто ты?

מיני פרופיל

null לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי yaiR yerushalmi
http://www.linkadage.com
תריץ חיפוש באתר הנ"ל, מחיר סטנדרטי לאתר PR 5 עבור חצי שנה - 50$ (כמובן שיש נושאים יותר מבוקשים ופחות מבוקשים). בחשבון פשוט כ-8$ לחודש ( 36 ש"ח לחודש ) מחיר מוערך של חבילת הוסטינג.

הצעה לא משתלמת?
רוב אתרי PR 4-5 ומעלה בכלל לא יודעים לנצל את האתרים שלהם למטרות כסף, וגם אם הם ידעו בספק שהם ימצאו לקוחות בתחום ה-SEO, זה שוק נפלא כשאתה יודע לעבוד איתו נכון.
אנשים נותנים אירוח חינם תמורת פרסומות, גימיקים תקשורתיים וכו'.
אני נותן אחסון חינם ( שלא תמצא כמותו בהרבה מקומות בארץ ) עבור 2 קישורי טקסט, תזכור שבסה"כ מדובר פה ב-2 קישורי טקסט ולא באף תמורה אחרת.
כמארח האתר אני מכיר בבעל האתר כקניין רוחני של האתר בלבד, זכותו המלאה לעשות עם אתרו כל דבר שרק ירצה. זאת אומרת, אם אתה בעל אתר מחליט להתארח תחת הפרויקט שלי אתה יכול להשתמש באתרך לכל מטרה שרק תרצה (בין היתר גם להרוויח כסף).
אני לא שולל אף זכות מבעל האתר לעשות כל מה שרק ירצה.
"פראיירים" היא ממש לא המילה המתאימה כאן, אנשים שמוכנים לקפוץ על הזדמנות חד פעמית ולארח את אתרם חינם בלי דאגות על הראש מצטרפים ואני מאמין שגם ימשיכו להצטרף לפרויקט שלי.

לפני שאתה זורק כאלה הערות, כדאי שתשים את שני הצדדים על המאזניים ותשקול טוב טוב את הצדדים.

אני לא מוכר קישורים דרך אותם אתרים, אני מקדם את אתרי לקוחותי שמעוניינים להגיע לתוצאות גבוהות תחת מילות מפתח שהם בוחרים כחלק משירות נרחב.
אם אני מבין אותך נכון,
נכון לרגע זה האתר המקודם בעל PR0,
ואתה מבקש מאתר PR5 שיקשר אליו?

אתה חושב שזה הגיוני? או שגוגל יחשוב שזה הגיוני?
  Reply With Quote