View Single Post
ישן 12-07-06, 13:45   # 15
somebody
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך!

somebody's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל somebody

somebody לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי aviram5a
כוס אמא השרמוטה שלהם להרוג את כולם שם מוות בייסורים שם לכולם !!!
הבנתי שיש עצבים עליהם, ואתה לא יודע עד כמה אני שונא אותם, אבל עדיין שפה כזאת, לא בהוסטס, הודעה הבאה שיהיו בה כאלו מילים, כותב ההודעה יקבל אזהרה.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל לדעתי ישראל צריכה להתחיל לטפל בבעיות הפנים ולא לדאוג לשלום האירופאים ומה הם יגדו ומה הם יעשו.

דווקא מכל האנשים בעולם, נשמע מרייס דברים על הריסון של ישראל, היא אישה שחורה , שעמה סבל כל כך הרבה זמן אומרת שאנחנו צריכים ריסון.

שימו לב איזה אבסורד, למעלה ממאה שלמה לא יוכלים הפלסטינים למצוא לעצמם מנהיג שפוי שיקח אותם ויוציא אותם מהבוץ שהם נכנסו אליו, הם לומדים על החשבון שלנו, מקבלים זכויות כשם שכל אזרח אחר מקבל, שירותי בריאות ומקבלים שירותי תבואה טובים יותר משאר מדינות מזרח התיכון, ועל כסף שלנו מתכננים פיגועים משום מה האירופאים שוכחים לציין את זה במכתבים החריפים שלהם לגברת רייס ולמר קופי ענאן.

אני מאמין ששרון הצליח להוכיח את מה שהוא רצה להוכיח, לא משנה כמה ניתן לכלב הוא תמיד ישאר רעב, ואני חשוב שהגיע הזמן לתת לערבים לטעום מהדיסה שהם בישלו בעצמם, לחלק נשק לכל אזרח ולהרוג כל אחד, לא האנמתי שאני אומר את הדברים, אבל כל ילד ערבי שנולד הוא מחבל פוטנציאלי וזה סיכון גדול מידי.
פעם ראשונה שאני מסכים איתך!
אבל ממש ממש מסכים.

Last edited by somebody; 12-07-06 at 13:47..
  Reply With Quote