ציטוט:
נכתב במקור על ידי noshiki
דן , אני לא הכרתי את דניאל לא כפלאשר ולא כמתכנת , הייתה לו מן חברה לפיתוח , תיכנות ועיצוב אתרים , הוא קיבל על עצמו את הפרוייקט כמנהל החברה הזאת ונראה לי מקצועי מאוד( אני סך הכל לקוח שלא מבין בתיכנות ולא בעיצוב) - סליחה, לא ידעתי שפינת אליו כאשר הוא מוצג כחברה.
לא הלכתי לשוק , הלכתי עליו דרך האתר הזה וקיבלתי המלצות טובות עליו אחרי שביררתי עליו ,הראה לי פרוייקטים קודמים , הכל היה לפי הספר.
תתרכז בעניין שהוא העלמות של מישהו שהתחייב למשהו - זה העניין פה , מה קשור מי חסך? מה חסך? הוא לא עמד בהתחייבות.
אם הייתה לו בעייה - הוא היה צריך להציף אותה מולי ובזאת זה היה נגמר והייתי מחפש מישהו אחר,לא הייתי אוכל אותו ולא כלום , הייתי אומר לו תודה רבה על הזמן וממשיך הלאה - ואת זה הוא לא עשה ועל זה הדעה השלילית שלי.
|
על זה דיברתי שאמרתי לפנות אל מישהו מקצועי :P חובבן שעושה את העובדה סתם ככסף כיף יחשוב עליך כאל סתם מישהו שהוא לא מחוייב אליו - וזה בדיוק מה שהוא אמר פה שהוא הגיב. הוא לא הרגיש שום צורך לידע שום אדם בנוגע לעובדה שהוא לא מעוניין לעבוד יותר, הוא פשוט נעלם וחסם את כל מי שלא מתאים לו. זוהי בדיוק הכוונה שלי למקצועיות שעולה כסף.