View Single Post
ישן 11-07-06, 15:16   # 3
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי noshiki
לחסוך כסף זו לא מילת גנאי , דבר שני הוא לא עבד שעות , הלוואי וזה היה המקרה , הוא רק סחב אותי שעות- דבר שלישי - מה זה משנה כמה מאות או כמה אלפים? זו לא שאלה של כסף , זו שאלה של הסכם שהיה מקובל על שני הצדדים וצד אחר הפר את ההסכם , שקל , 100 שקל או 1000 שקל - לא משנה , הסכם זה הסכם. ומרגע שהוא התחייב מולי ולא עמד בהתחייבות זו הפכה להיות הבעייה שלי ועוד איך כי החומר שנעשה כבר היה אצלו ולי לא הייתה דרך ליצור איתו קשר כי הוא חסם אותי.

מצחיק אותי שאתה בא בטענות אליי ומטיף לי. ההסכם ביננו היה בהסכמה ואף אחד לא הכריח אותו לכלום.
לא הבנת אותי. לא אמרתי שסכום הכסף הוא זה שקובע את ההסכם, אלא העובדה ששילמת סכום כסף קטן למישהו לא מקצועי (לפחות לא בתחום הזה) ולכן נדפקת. לא קונים טלוויזית פלאזמה בשוק, קונים אותה בחנות מוכרת שנותנת לך אחריות. אין כל הבדל בין זה לבין קניית תיכנות. להפך, בתיכנות זה אפילו חשוב יותר, מכיוון שהמוצר הוא אישי ויחודי לך והוא דורש תמיכה.
לחסוך כסף זה מילת הגנאי הגדולה ביותר - בשימוש שלך. אתה לא חסכת כסף כמו שאדם רציני חוסך. רוצה לחסוך ? אל תקנה. אם אתה קונה, אתה לא חייב לקנות את ההכי טוב, אבל תקנה משהו סביר, משהו שאתה יודע שיעבוד ויתפקד כראוי.