View Single Post
ישן 10-07-06, 16:06   # 8
SlipY
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ]

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to SlipY

SlipY לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי nofh
אבל לפי דעתי זה לא ממש יפה להשפיל ככה את החברה של יאן..
אני אישית כבר שנה וחצי בהוסטס ואני לא מכיר אותו...אבל גם אם הוא נוכל ורמאי לא הייתה צריך לרשום ביקורת עליו...
אז כל מה שרשמתי זה עקב עבודה אישית שלי מול יאן ולא יותר מזה... התרשמות שלי מהחברה ולא מהביקורות כאן בפורום.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי nofh
היית רושם על חברת ווינר סרב....הם מאוד ותיקים ומאוד רצינים.....אני לא מבין איך לא הזכרת אותם!
ווינר סרב בתחילת דרכם היו לקוחות שלי, לא הזכרתי אותם כי מעולם לא עבדתי מולם בתור חברה רק בתור לקוחות ולכן אין לי דעה על השירות שלהם לי ולאילן יש מספר חילוקי דעות בנוגע לחוות בארץ ולפי דעתי הציון שהייתי נותן לו הוא 10\9 רק בגלל שהוא בנטוויז'ן...

ציטוט:
נכתב במקור על ידי nofh
וחוץ מזה...מה עם חברות אחרות? freshserv...אופיס סרב...MBGB...לייט ארה...ו וויסטפ...ועוד המון חברות לא ענקיות כמו SPD אבל עדיין מארחות המון המון אתרים על השרתים שלהם וגם משקיעות המון מאמץ וכסף לספק שירות איכותי ולנסות להתקדם למעלה...(אני לא ציינתי את החברה שלי.. אז אל תגידו שזה היה פירסומת..חח)
על Wistep באמת באתי לרשום ביקורת אבל לצערי לא יכולתי בגלל הגבלת 80 הדקות לעריכה.
זאת באמת חברה של 10\10 ושוב בנוגע לשאר החברות freshserv office-serv mbgb והשאר לא עבדתי מולם מעולם.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי nofh
לום ובסט סרב אולי מקום 1 בפורום הזה..מאוד מוזר שלא ציינת אותם...
בכל מקרה אני שמח שאתה מרוצה מרוב החברות...ובאמת קלעת בול על כולם!
זאת הדעה שלך, אני יגיד לך את האמת יש סיבה שלא ציינתי אותם אבל אם בכל זאת הייתי מציין אותם היית מופתע מהציון
בסטסרב - 7
לום - 6

זה הכל...
[ נייד: 050-764-0009 ][ טלפון 073-7972444 ][ פקס 073-7972443 ] [ מייל admin@xsc.co.il ]