View Single Post
ישן 09-07-06, 14:35   # 44
SHeDoN
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס

מיני פרופיל

SHeDoN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
לא קראתי את כל התגובות כי פשוט התחיל להגעל אותי הנושא פה והתגובות.

1. אני לא מבין איזה מין בילוי זה לשבת בפארק ולעשות צרות, כי באמת... מה אתם עושים? נהיה רגע ריאלים באמת ונסתכל על הדברים כמו שהם , שתיתם? בטוח, החברים שלך מפגרים? אתה בעצמך מודה בזה, וכדאי לפתח הרגלי שינה בריאים ולא ללכת לישון ב4 וחצי לפנות בוקר.

2. שוטרים לא יגשו אליך סתם כי בא להם, הם ניגשים מסיבה מאוד פשוטה, כי מישהו שעדין בבית ספר לא צריך להסתובב ברחובת אבל מצד שני אין זה עניין המשטרה אלא ההורים. אז כל יסיק את המסקנות שלו לבד - ומכאן אני יכול להניח את דפוסי ההתנהגות שלך , כי לפי התגובות שלך אפשר להניח שמדובר באיזה פשע גדול שלא יאומן, "שוטר ביקש ממני ללכת לבית" , "אז אני אביא את החברים שלי" ואת הסיפור על ההומו תמכור למישהו שהוא קצת יותר אידיוט.

3. וכל המעודדים למינהם וסיפורי סרק שגם הם הותקפו בידי המשטרה לפחות כשאתם ממציאים דברים תהיו קצת ריאלים.

אם אבא שלה מתנהג ככה , לא פלא שהבת שלו מסתובבת בחברה של פושעים.

3. בעניין הטרקטורונים שלחצי מהבעלים אין רישון, אבל אגיב בכל זאת, יש מתחמים יעודים לשם כך ורק שם יש את הפריולגיה לנוסע בחופשיות, באותה מידה מכונית מרוצים שנמצא בעיר מקבלת כנס.
אלכס, אתה מבוגר אולי ב"רצינות" שלך - הבעיה היא פה, ההכללות שאתה עושה, ועל סיטואציות שאולי לא נכחת בהם.

- בילוי לשבת עם החבר'ה - זה בילוי, עזוב את זה - אם בא לי לשבת עם החברה שלי בלילה בגן - גם זה אמור להפריע? צרות? איזה צרות קראת כאן? החברים שלו מטורפים אולי - אך למה שלא יהנו מהחיים?

- שוטרים לא יגשו סתם כי בא להם - אולי זה נכון. ופה בעצם נכנס לתמונה העוברים/אנשים שגרים בבניינים למעלה. לפעמים הם קצת יותר מידי מגזימים בנוגע למה שקורה.

סרק או לא, אידיוטים או חכמים - אתה לא יכול לקבוע את זה. תן לאנשים שרוצים להנות - להנות, לא נהיה שוב בגיל הנערות שלנו.

- ובעניין הבת - הלו, אולי האבא חושב אחרת ממך - אך תירגע עם המילים שלך. פושעים? לא באמת ידעתי שלצאת לפארק זה פשע. אולי לגנוב, או לפרוץ - זה פשע.

יכול להיות שהאבא פשוט רוצה שהבת שלו תהנה - אני בטוח שהוא רוצה את הטוב ביותר בשבילה.

ובקצר - תן להם להנות, כל עוד זה לא עבר את גבול הטעם הטוב. אל תכליל ותעשה הכללות שאולי לא נכונות ותחזור בך בהם, אל תעביר ביקורת לעולם על מישהו שאינך מכיר ו/או שראית את הסיטואציה בו המצב היה.

Last edited by SHeDoN; 09-07-06 at 14:38..
  Reply With Quote