ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
לא קראתי את כל התגובות כי פשוט התחיל להגעל אותי הנושא פה והתגובות.
1. אני לא מבין איזה מין בילוי זה לשבת בפארק ולעשות צרות, כי באמת... מה אתם עושים? נהיה רגע ריאלים באמת ונסתכל על הדברים כמו שהם , שתיתם? בטוח, החברים שלך מפגרים? אתה בעצמך מודה בזה, וכדאי לפתח הרגלי שינה בריאים ולא ללכת לישון ב4 וחצי לפנות בוקר.
2. שוטרים לא יגשו אליך סתם כי בא להם, הם ניגשים מסיבה מאוד פשוטה, כי מישהו שעדין בבית ספר לא צריך להסתובב ברחובת אבל מצד שני אין זה עניין המשטרה אלא ההורים. אז כל יסיק את המסקנות שלו לבד - ומכאן אני יכול להניח את דפוסי ההתנהגות שלך , כי לפי התגובות שלך אפשר להניח שמדובר באיזה פשע גדול שלא יאומן, "שוטר ביקש ממני ללכת לבית" , "אז אני אביא את החברים שלי" ואת הסיפור על ההומו תמכור למישהו שהוא קצת יותר אידיוט.
3. וכל המעודדים למינהם וסיפורי סרק שגם הם הותקפו בידי המשטרה לפחות כשאתם ממציאים דברים תהיו קצת ריאלים.
אם אבא שלה מתנהג ככה , לא פלא שהבת שלו מסתובבת בחברה של פושעים.
3. בעניין הטרקטורונים שלחצי מהבעלים אין רישון, אבל אגיב בכל זאת, יש מתחמים יעודים לשם כך ורק שם יש את הפריולגיה לנוסע בחופשיות, באותה מידה מכונית מרוצים שנמצא בעיר מקבלת כנס.
|
1. ממתי לשבת בפארק בא ביחד עם לעשות צרות? יפה שאתה כבר קובע שכל מי שיושב בפארק או אפילו ברחוב עושה צרות.
גם אם הם שתו (ותפסיק להכליל), וגם אם הם "מפגרים" (ומי אתה שתקבע אם הם מפגרים או לא?), זה לא אומר שהם עושים צרות. ולפתח הרגלי שינה? שיהיה לך לבריאות, אל תקבע לאנשים מה טוב ומה לא.
2. שוטרים כן ניגשים סתם. הם עושים סיור. אני קיבלתי דו"ח על "הפרעה". ששאלתי את השוטרים מי בדיוק התלונן הם אמרו שזה לא משנה. הם לא באו להזהיר אותנו אלא ישר ביקשו תעודות זהות, רשמו את הדו"ח ואיימו שאם הם יחזרו שוב כולם יקבלו דו"ח. אנחנו ישבנו שם שעתיים עד שהגיעה המשטרה, ובדו"ח עצמו נרשם שהפרענו על ידי כלי נגינה (לא היה), מקלט רדיו ו\או טלוויזיה (אנחנו יושבים בפארק...נו באמת). אתה רוצה להיראות נאור, חכם, אינטלגנט...בהצלחה, אתה לא עובד פה על אף אחד ולא עושה רושם על אף אחד. אתה מנסה להיראות בוגר, ת'פאדל. אל תתנשא, זה כבר מתחיל להרגיז. אני מכיר כל כך הרבה אנשים שיושבים בפארקים שבאים מבית טוב ולא עושים צרות, אני מכיר גם כאלו שלא באים מבית טוב וגם לא עושים צרות ואת ההפך, את אלו שבאים מבית טוב ויש להם הכל ועדיין עושים ומחפשים צרות.
עכשיו, תוציא את הראש שלך מהתחת. אתה מתחיל להרגיז ולא רק אותי. אני לא מבין למה המנהלים מתעסקים בשטויות, ולא מצנזרים לך את השטויות שאתה רושם.
תפסיק להתנשא, תפסיק להתנהג כאילו אתה טוב פה יותר מכולם, וכאילו יש לך ידע כל כך רב שאף אחד פה לא שווה לחלוק אותו איתו. כאילו אתה עברת הכל בחיים.
שבוע טוב.