View Single Post
ישן 22-10-05, 23:29   # 23
LosNir
מתאורר / יצא בחוץ

LosNir's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LosNir שלח הודעה באמצעות MSN אל LosNir

LosNir לא מחובר  

גם אני מאוד מאוכזב לגבי התמיכה, האיכות, והשרת של דיגטק ( אגב, אני לקוח של ישראל-סרב )

כבר כמעט יום שלם שהשרת לא עובד ( אולי הגזמתי, אבל הרבה זמן ), אני מלא זמן מחכה שהשרת יחזור, גם עוד לפני שבן קיבל את השרת ( המריבה והסיכסוך בין משה לבן ), באותו שבוע שרק היו שידרוגים ועידוני DNS, רק היתי מאוכזב, ואז שבן קיבל סוף סוף את השרת, לאחר הרבה ביקורות ומריבות וסיכסוכים בינהם ( בן ומשה ) שמחתי והתפללתי רק לטוב, שהשרת יעבוד רצוף ולא כל שני וחמישי שיהיה תקלה, השתר היה בסדר לכמה ימים או שבוע, לאחר מכן ( היום ) גילתי שהשרת שוב נפל, והפעם זה לזמן רב, וגם גילתי שמשה הוריד לבן תא גישת הROOT, שינה פורט וסיסמא.

בקיצור, בן והלקוחות שלו נתקעו כאן עם שרת שלא עובד כבר כמעט יום, כל הלקוחות ( כולל אותי, אבל אני מבין אותו ) חמומים על בן והגיעו עד הסף של הסבלנות! עכישו הם ( הלקוחות ) פשוט ישתגעו שישמעו שנצטרך ( החברה, בן והלקוחות ) לחכות שבוע שלם עד שמשה יחזור מהחופשה שלו! דרך אגב, זה חוסר אחריות למשה להשאיר את השרת ללא פיקוח ופשוט לקחת חופשה!

לסיכום:

אני בשם כל החברה ולהקוחות ובן, מקווים שנקבל פיצוי על עוגמת הנפש וחוסר האחריות שקרתה כאן!!

הקיצר, דיגטק היא חרא של חברה פשוט בעעעעעעעעעעעעעעעעע:qqb001:

ואני בשם כולם מקווים שדבר זה לא יקרה שוב, ונעבור לחברה "עם טיפה יותר אחריות".

נ.ב, רק 5 דקות עברו, וכבר כתבתי מגילה, כל מילה שווה זהב!

יום נעים
ניר אזואלוס
( לקוח של ישראל-סרב, זה נשמע טיפה רשמי חחח :qqb011: )

Last edited by LosNir; 22-10-05 at 23:41..