ציטוט:
נכתב במקור על ידי ActServ
אני ממש לא מדבר על החברות שמשכירות כאן.
ואני לא חי בשום סרטים, אני מתעסק בשוק ההשכרה ואנחנו משכירים P4 לפעמים גם ביותר מזה.
אולי אתה חי בסרטים שהשוק מושפע מהמחירים כאן, אבל הוא ממש לא.
(כמובן תלוי גם מה השרת מכיל - שרת ממוצע וטוב מחוץ להוסטס לא יעלה פחות מ 500-600 ש"ח לחודש.)
|
מסכים עם עומר ב-100%.
"שוק ההוסטינג הישראלי" איננו מושפע מהחלטות שנקבעות כאן בפורום "הוסטס".
אתם צריכים להבין ששוק ההוסטינג בארץ איננו מושפע מפורום הוסטס, להפך, הפורום מושפע ממנו.
ישנן כמה דרכי חשיבה, הראשונה-והנפוצה ביותר, היא כמובן הדרך בה כולם מחפשים את ה"זול והאיכותי", תבינו-אין דבר כזה.
כל מנהל חברת אחסון (בפורום הזה,כמובן!) מחפש את הדרך אל ה"עושר והאושר", ולא סתם אומרים - על איכות משלמים, כי בעצם אף אחד לא ירשה לעצמו לצאת בהפסד.
יש חבר'ה שרוצים בפיתוח שוק ההוסטינג הישראלי, אבל בתאכלס, כולם מחפשים את הדרך אל העושר, אף אחד לא ירשה לעצמו לצאת בהספד - וזה, בדרך כלל, מה שקורה.
ובקשר למחיר שרת יעודי - שרת חדש וטוב, עם שירות טוב ותמיכה של חברה טובה, מצדיק בהחלט מחיר של 600 ש"ח וגם יותר.
אז תבינו, השוק האמיתי לא נמצא כאן בפורום, הפורום הוא אומנם חלק ממנו..אך הוא לא משפיע עליו.
לבחור שפתח את האשכול, כל אחד עושה את שיקוליו הרווחיים וכך בוחר את המחירים המתאימים לחברתו, גם אני וגם אתה לא יכולים להכתיב לשאר המנהלים מהם המחירים המתאימים להם.
במקרה ומישהו מבש ייעוץ בעניין המחירים, אתה יכול לייעץ לו לקבוע מחירים במסגרת שנראית לך, אך אין אנו יכולים לקבוע את מחיריהם של שאר חברות ההוסטינג.