View Single Post
ישן 29-06-06, 19:00   # 19
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי designs.co.il
1) תקנון מונע תביעות
2) האתר חוקי-השימוש הפסול לא חוקי.
3) בגלל שהשימוש לא חוקי אז באים לאתר אבל אז רואים את התקנון שמוביל למספר 2 ואז שוב ל-3.
אם הבנתם.
1. חוזה (כמו תקנון שימוש של אתר) לא יכול להתנות על חוק קוגנטי. ובעברית: אני לא יכול לחתום איתך חוזה שלפיו אתה מאשר לי לרצוח אותך, ולהגיד אחר כך שהחוזה אישר לי לרצוח אותך. או במילים אחרות - גם אם כתוב בתקנון משהו, הוא עדיין לא יכול לסתור חוק.

2. הנושא הזה קצת מסובך, אבל בבסיסו השופטים צריכים לבדוק האם תכלית האתר היא הפרת זכויות יוצרים, והתקנון מהווה כסות בלבד (מה שנקרא "אחד בפה ואחד בלב"). השופטים לא מטומטמים. יש כל מיני מבחנים שיכולים להורות על כך, למשל:

האם כשמיידעים את הבעלים של אותו אתר על הפרת זכויות יוצרים, בעלי האתר מסירים במהירות את הקישורים הפוגעים בזכויות יוצרים? האם הם נוקטים באמצעים כלשהם לסינון תכנים הפוגעים בזכויות יוצרים באתר שלהם? וכו' וכו' וכו'

ובטח שמעת, ולא פעם אחת, על אתרים רבים ברחבי העולם שנסגרו, גם אם עליהם עצמם לא אוחסנו קבצים בלתי חוקיים, אלא הם הכילו קישורים לקבצים לא חוקיים. ובמקרים כאלה, נהוג גם לתבוע את הרווחים שבעלי האתר השיגו באמצעים הלא כשרים.

כל הדברים האלה, כמובן, לוקחים זמן. וגם ברור שבסופו של דבר לא מגיעים לכל השירותים והאתרים הבלתי חוקיים, כמו שלא תופסים את כל שאר השירותים הבלתי חוקיים בעולם.
  Reply With Quote