View Single Post
ישן 22-10-05, 17:22   # 1
Extreme-Serv
חסום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: ראשון לציון
הודעות: 1,650

Extreme-Serv לא מחובר  

הודעה חשובה ללקוחות Extreme-Serv.co.il

שלום לפורום הוסטס וללקוחות חברת אקסטרים-סרב .

כפי שדיווחנו לפני כמספר חודשים על מעברנו למשרד , חודש נובמבר מתקרב ואיתו גם המעבר למשרד .

בידי חברת אקסטרים-סרב זמן משוער למעבר למשרד .
המעבר אמור להתבצע בתחילת חודש נובמבר , כנראה בשבוע הראשון לחודש .
ישנו סיכוי שהמעבר יתבצע החודש , אוקטובר .

השינויים שיבוצעו כלפי הלקוחות :

א. מספר טלפון (בזק) חדש לתמיכה :
לקוחות החברה יוכלו להתקשר אך ורק למספר הבזק שיופיע באתר למטרות הבאות :

קריאת שירות לתמיכה טכנית - נציגה של החברה תענה לטלפון , תרשום את פנייתכם שתכלול את שמכם מספר הטלפון שלכם ופירוט הבעיה ונציג תמיכה שלנו יחזור אליכם בהקדם האפשרי , עד שעתיים ממועד ביצוע השיחה .

הזמנות וקבלת הצעות מחיר - נציגה של החברה תענה ותיקח מכם , שם פרטי , מספר טלפון\פלאפון וכתובת מייל על מנת לשלוח לכם הצעת מחיר מסודרת לחבילת האחסון שתתבקש בטלפון . לא יינתן מידע בו במקום , אלא בהצעות מחיר מסודרות . אחד מנציגי השירות יחזרו אליכם תוך 24 שעות , לשאול באם אתם מעוניינים לבצע את התשלום בעבור החבילה .

כמו כן , כל מספרי הפלאפון השונים שמופיעים באתר יימחקו ולא תבוצע יותר תמיכה בשיטה בה אתם רגילים , אלא בצורה מאורגנת ומסודרת .

חברת Extreme-Serv.co.il עובדת כעת על שיפור מערך השירות ותבטיח בכל קריאת תמיכה מענה מקסימלי של תוך שעתיים ממועד ביצוע השיחה .
יחד עם זאת , במידה ולא נוכל להבטיח לכם כי נחזור אליכם תוך שעתיים , נודיע לכם מיידית את הסיבה לעיכוב בתמיכה .


כמו כן , במידה ותהיו מעוניינים להגיע למשרד לסגור את העסקה , תוכלו לתאם זאת איתנו במספר שיפורסם באתר .

יחד , נצעד לשיפור השירות למען הלקוח .


תודה על ההקשבה וחג שמח !

שלכם ,
אקסטרים-סרב .
  Reply With Quote