View Single Post
ישן 26-06-06, 16:45   # 40
yarin34
חבר על

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל yarin34 Send a message via Skype™ to yarin34

yarin34 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading
אני מציע לך לא לקחת ברצינות את רוב ההמלצות כאן.
אנשים לא מבינים שמבקשים מהם את החברה הכי טובה
ולא את החברה שבה הוא מאוחסן או שהם אמרו לו שלום או שלחו לו סמיילי חמוד!

אתם באמת חושבים שwisetp.co.il (וסליחה שאני לוקח אתכם כדוגמא) היא הכי טובה כאן?
שימו יד על הלב ואני רוצה שיבוא לי כאן אחד שיגיד שהיא הכי טובה כאן!

יכול להיות שהם טובים אני לא ממש מכיר אותם אבל הם צעירים וחדשים ועם כל הכבוד יש חברות שמחזיקות פה מספר לא מבוטל של שרתים ובעלות וותק ושם פי כמה וכמה מהם (והן רשמות על שמן ולא על איזה חברת חסות כמו שקראתי באחד הנושאים כאן)

אז תיהיו כנים ותתנו לו את החברה הכי טובה ולא את אלו שחייכו אליכם או נתנו לכם חסות או לא משנה מה.

*wisetp.co.il - אל תקחו את זה קשה לא באתי לכאן להשפיל אתכם פשוט אתם הייתם הדוגמא שהרוב כתב כאן. אתם צריכים לדעת לבד את מה שכתבתי ולא לקחת את זה כירידה.
רגע רגע רגע !.
אתה אומר פה, שהחברה שלי או פראש-סרב או Wisetp לא מספיק "טובות" ?!?! [ושאר החברות כמובן, אלה רק דוגמאות].
למה מי אלה ביכלל SPD או HTTP או לא יודע מה..
זה שיש להם עשרות שרתים, וזה שהם יותר מ-4 שנים ברשת זה לא אומר כלום !
אני מתערב איתך, שיש פה חברות איחסון, שקיימות אפילו פחות משנה, שלא סופרות את אף אחת מי החברות הללו .
אתה חושב אתה איזה מבין גדול, וזה מה שאתה וכל אלה שכמוך טועים !.
כל חברה כאן, שרוצה יכולה להגיע להסגים גבוהים מ-SPD או HTTP או Hosting וכאלה, כי אלה סך-הכול, הבעלים שלהם הם בני 20 + והם מתפרנסים מהחברות שלהם, ומבינים בלינוקס, ווינדוס ורוב שפות התיכנות .
ויש כאן בעלי חברות שיודעים הרבה יותר מזה .
אני יגיד לך משהו, לפני מספר שנים, לא היה את הטכנולוגייה שיש היום . הכל היתפתח, ולכן, כל בעלים החברות שקיימים שנה שנתיים, הספיקו ללמוד אותה טוב מאוד, כי הם ישר התחילו לעבוד איתה .
ולעומת זאת, בעלי החברות הגדולות לא ממש (לא כולם, אבל אני בטוח שיש כאלה) .

אז אני מבקש ממך, לפני שאתה פותח את הפה יותר מדי, וחושב את עצמך "כל יודע" (במקום "כל יכול"), אז תבדוק את החברות ה"קטנות" כמו שאתה אומר !!

יום טוב,
ירין.

Last edited by yarin34; 26-06-06 at 16:48..