View Single Post
ישן 26-06-06, 16:11   # 37
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

אוקיי, לאחר שכל אחד המליץ על האחר והאחר המליץ עליו אני ארשום פה את העסקים שלפי דעתי הכי טובים כיום בשוק - מבחינת וותק, וכדומה (אבקש שהשאר לא יקחו זאת קשה אם לא רשמתי אותם פה כי כל אחד טוב אבל תמיד יש את הדה בסט).

החברות הן:
joinweb.co.il לא מכיר אותם כל כך אבל אוכל להגיד שבין כל העסקים שקיבלתי עליהם רושם ראשוני מהם קיבלתי את הרושם הראשוני ההכי טוב...אף פעם לא דיברתי עם המנהלים שלהם אבל הם נראים לי רציניים.
sPD.co.il מדוע? בגלל שיש להם הרבה שרתים, וותק, ובגלל שעובד אצלהם אחד מהאנשים שאני הכי סומך עליהם בתחום ההוסטינג וזה הוא דניאל שניהל את ביסיק.
Hosting.co.il מדוע? אם יש להם תקציבים לכך שיהיו מקום ראשון בהרבה מנועי חיפוש כנראה שיש גב כלכלי שעומד מאוחרי העסק, משמע שמבחינה כספית שתדאג לאיכות שרתים ולתמיכה לא יהיה לך חסר.

אני מעוניין להוסיף עוד עסק, חדש! (מדוע חדש? כי לעומת הקודמות שציינתי בהודעה זאת מבחינת וותק העסק הזה נחשב כחדש לעומתן) - lom.co.il מדוע? בגלל שאני לקוח שלהם - מאכסן את השרת הייעודי שלי אצלהם ויודע שעד כה הכל עובד טוב.

עסקים שאני מכיר שיודעים להתמודד הכי טוב עם התקפות - israel-serv.co.il ו ד-י הוסט.

המשך יום נעים ושבוע טוב.

אי-מייל: admin at freshserv.net.