View Single Post
ישן 22-06-06, 22:42   # 1
נחי
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל נחי שלח הודעה באמצעות MSN אל נחי

נחי לא מחובר  

Unhappy ביקורת רעה על TM<analist>TM

הכל התחיל כיום בהיר ורגיל.
קבלתי הודעה לאייסיקיו, ממש שלא נמצא ברשימת אנשי הקשר שלי. אותו האדם, ששלח לי הודעה, קרא לעצמו 'יוסי כהן', בן 30, בעל חברת מחשבים א.ב. מחשבים בגבעתיים. הוא הציע לי עבודה פשוטה ומעניינת. נתתי לו מחיר, ואמרתי שאסיים את המערכת תוך שבועיים וחצי, בגלל עומס בתור הלקוחות. הוא לא התלהב, ואמר שמספיק לי 3 יום. אמרתי: בתמורה לכך שאתכנת לך את המערכת תוך 3 יום, תעלה את המחיר. הוא הסכים, והתחלתי לעבוד מסביב על השעון. יש לציין שהוא היה הלקוח הראשון שלי, ולכן, לא מיהרתי להחתים אותו על חוזה. עבדתי כמו חמור וישבתי על התחת 3 ימים. דחיתי כל הצעת עבודה בדרך, וכל לקוח.
ביום האחרון לעבודתי, סיכמנו על העברה בנקאית. "יוסי", הודיע שאחיו, העביר את הכסף דרך הבנק. אני אמרתי לו, שאבדוק האם ההעברה התקבלה. כשביקשתי מאבי, שייבדוק האם העברה התקבלה, הוא אמר שלוקח להעברה להגיע כמה ימים. כשחזרתי למחשב, יוסי הראה לי את האתר שלו. www.leech.co.il. לתדהמתי ראיתי, כי המערכת שלי נמצאת שם! לא העברתי לו אותה... רק הצגתי לו אותה, בתוך השרת שלי. הוא הודה, שהוא פרץ לשרת, ולקח משם את המערכת בעצמו. לכן, הוא יישכור מתכנת שייסיים לו את העבודה, והוא שיקר לי, ולא ביצע העברה בנקאית(ובכל זה, הוא הודה).

ברשותי מספר האייסיקיו של אותו האדם: 111141111
הכינוי שלו: TM<analist>TM

בפעם האחרונה, הוא קרא לעצמו 'רועי איסי', וביקש מתכנת למשחק דפדפן.

אנא, עזרו לי למנוע מקורבן נוסף, ליפול לידייו .

תודה על תשומת לבכם.

MSNM: nahi_b@netvision.net.il

Last edited by נחי; 22-06-06 at 22:45..