View Single Post
ישן 18-06-06, 19:55   # 6
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי skaz
אני ממש מתפלא שמ"מרום שנותיך" אדון Siteam, אתה לא מודע לכך שיש בעולם אנשים חלשים שמה לעשות - לא מסוגלים לעמוד בעומסים או לחצים שונים של החיים ומוצאים את המוות כפתרון לבעיות. להגיד שהם טיפשים? אם לא היו חוקים בפורום הייתי אומר שאתה כזה (ולא בדרך עקיפה).

הייתי רוצה לראות אותך - בעל נסיון - מר חוכמה, מסביר להורים של הילד שקפץ שהם הולידו ילד מטומטם. איך אפשר בכלל להגיד דברים כאלה.
ומה הפתרון? להתאבד?
אני בטוח שאם הוא היה מספר את זה ליועצת בבית ספר או לאיזה חבר קרוב הם היו מנסים לעזור. אם הוא בחר לשמור בבטן את כל הדברים ובסופו של דבר התאבד זו זכותו. אני לא חושב שהמדינה או כל גורם אחר יכולים להכריח אדם "להישאר חי".

אני לא עצוב על זה שמישהו בחר לסיים את החיים שלו בדרך כזו או אחרת. זה הפסד אך ורק שלו.
וכמו שהגדרת, אנשים שמתאבדים (או חושבים על זה) הם אנשים חלשים שלא יכולים להתמודד עם החיים. החיים לא קלים ולא הכל יפה ווורוד, ואם בגיל 17 הוא לא מצא טעם לחיות, מה ייעשה מאוחר יותר?

התפקיד של אסף זה לא להגיד להורים, בשביל זה יש מדינה ורשויות רווחה שיטפלו בזה. וכן, אם היו מקבלים אותי לרשויות הרווחה הייתי אומר להם בפנים מה אני חושב על הילד שלהם ואף על פי שאני לא הורה, הייתי מטיף להם מוסר על איך שהתייחסו לבן שלהם. כי אם היו מקשיבים ומדברים איתו לא היו מגיעים למצב הזה.