View Single Post
ישן 15-06-06, 19:19   # 21
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

יאללה חבר'ה, eLad is in the hood, בבבבללללאאאאאגגגגגגןןןןן

ציטוט:
זה שזו שפה קוד פתוח לא אומר שצריך לזלזל בא!
בסדר, היא קוד פתוח.
אי פעם התעסקת עם המנוע שלה? שינית משהו? (אני אענה במקומך: לא)

וגם אם היית משנה, נראה לך שמנהל שרת כלשהו היה מעדכן את מנוע ה PHP בשרת שלו עם הגרסא שאתה עשית? (שוב אענה במקומך: לא, משיקולי אבטחה). אז אתה יכול לבוא ולהגיד "אני יכול לקנות שרת, להתקין PHP ושם לערוך שינויים במנוע" - אז באותה מידה אני אגיד לך "אני יכול לקנות שרת, להתקין IIS ולהתקין DLLים שבניתי".

ציטוט:
php ללא ספק.
היא עוקפת את asp בכל תחום אפשרי....
באיזה תחום היא עוקפת בדיוק? תן דוגמאות..

ציטוט:
אפשר לחשוב שכל העולם זה שוק הוסטס.....ושכל אתרי האינטרנט בנויים מASP...לPHP יש חלק נכבד מאוד בשוק האינטרנט, לא יותר מASP זה בטוח, אבל להגיד שזה שפת שוק זה ממש ממש ממש לא נכון.
שי תעשה לי את הבת של שקדי

ציטוט:
אני גם יודע ASP קצת וגם ASP.NET
אני מכיר טוב מאוד את vbscript!
מתכנתים jscript ב ASP (רוב האנשים) ולא vbscript מטעמי יעילות קודם כל ולאחר מכן מטעמי נוחות (תחביר jscript דומה ל c למשל)

ציטוט:
מה גם, שיש לה ספרות מקצועית טובה מאוד (יש כבר ספר בהוצאת פוקוס של PHP)
ול ASP (ודוט נט) יש את הדוקומנטציה המפורטת ביותר והיא פתוחה באינטרנט לכולם - MSDN שכוללת דוגאות קוד, הסברים על מטודות, שיטות ואובייקטים ועוד ועוד

-----

ובנוגע לבחור ששאל את השאלה המקורית: אם אתה רוצה להיכנס לתחום האינטרנט, הייתי ממליץ לך ללמוד (מצטרף לדן) קודם כל HTML, CSS ולאחר מכן להתמקצע ב JS.

לאחר מכן, הכניסה שלך לתכנות אתרים (ולא משנה איזו שפה תיקח) תהיה חלקה הרבה יותר. אני הייתי ממליץ לך לנסות ללמוד #C ולהיכנס לעולם הדוט נט (שזו לא רק טכנולוגיה לאינטרנט אלא אפשר לפתח איתה גם תוכנות).

אם אתה לא כ"כ מעוניין להתמקצע בתחום אלא לעסוק בזה כהכנסה מהצד או תחביב, לך על PHP או על ASP.

ולא, אני לא פאנט של MS.