View Single Post
ישן 11-06-06, 14:27   # 13
Homie
Permanently Banned

מיני פרופיל

Homie לא מחובר  

טוב, תודה לכולכם!

ואם הבנתי נכון, כלומר אם אני לא מריץ ויסטה אלא אקס פי Professional, ויש לי לפחות 1024 מגה בייט זיכרון עבודה, כרטיס מסך 256 מגה בייט ומעבד 2.2, אז המחשב שלי אמור לזוז מהר, כלומר כשאני אלחץ על תיקיה לא יקח לה יותר משניה להפתח (המחשב הקודם שלי פתח תיקיות תוך 7 שניות).

בכל מקרה, הבנתי שהמעבד אמור להשפיע על המהירות שהמחשב יעלה בהתחלה, יעני כשמדליקים אותו. אם כך אז אפילו שיש לי 2.2, אז המחשב שלי אמור להיות מהיר מאוד, נכון?

המחשב הקודם שלי היה 256 מגה בייט זיכרון עבודה, 64 מגה בייט כרטיס מסך ומעבד 2.42 GHz ולצערי המחשב היה איטי ואחרי שהתקנתי תוכנות (פוטושופ, מקרומדיה ועוד ועוד) לקח לתיקיה 7 שניות ומעלה להפתח.

אז לפי מה שאתם יכול לראות ולהבין, עבדתי עם מחשב שיש לו 2.42 GHz ועכשיו אני קונה מחשב עם 2.2 והוא אמור להיות יותר מהיר פי 4, אז אני הבנתי שהמחשב הקודם שלי היה איטי בגלל הזיכרון עבודה שלו (256 מגה) וכרטיס חלש מאוד (64 מגה).

אז לסיכום, המעבד לא אמור להשפיע עלי אם אני משחק משחקים, מפעיל תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו'!

דרך אגב, אני לא מתכוון להתקין ויסטה, לפי דעתי עוד חרטה של מיקרוסופט - כל פעם אותם הבטחות.

תודה מראש, אלי.

תחזירו לי תשובה אם מה שהבנתי נכון. תודה!
  Reply With Quote