View Single Post
ישן 21-10-05, 17:27   # 8
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

ליאור סליחה על זה מראש אבל זה מגיע לך!
אתה אידיוט! אל תפנה לאנשים צד שלישי...
אני לקוח ישיר של גלעד, קניתי ממנו קופסא, ברגע שיש בעיה אני מרים טלפון לגלעד תוך לא יותר מחצי שעה אני תופס אותו (הוא כל הזמן בטלפון תמיכה)... סתם דוגמא היה היום בעיה גלעד סידר לי הכל והציע לי לשים דבר מסוים שעשוי למנוע מצבים נוספים של אי פעילות.

אתה רוצה איכות?? תפנה ללקוחות הישירים של השרתים, תפנה לגלעד, תגיד לו שאתה קונה ממנו ולא אדם. אדם לוקח את השרתים מגלעד זה ידוע! למה אתה רוצה להיות תלוי בעוד 2 אנשים שאתה אומר לאדם ואדם צריך להעביר לגלעד, אני לא מבין למה לעשות את השרשרת הזאת.

ורק לידע כללי, הזמנתי מגלעד קופסא שלמה שהגיע בזמן! והותקן בזמן ובלי בעיות...

קיצר הביקורת שלך לא עושה את אדם שפל אלא את גלעד שממש לא אשם בכלום!!
אתה לא יודע מה קורה עם גלעד, אתה לא לקוח של גלעד אין לך זכות להשמיץ את גלעד.

ואתה שמקשיב לבן אדם אחד שהוא במקרה מתחרה של משה, אני לא בא לטעון שמשה טוב או רע שאפילו לא בא לי להכנס לזה במיוחד, אבל אתה מעביר ביקורת על משה מפי אדם, לא כל מה שאומרים לך נכון, ותאמין לי שיש המון אנשים שיגידו לך שזה חרא וזה חרא ורק זה טוב... אתה יודע מה צריך לדעת להבין... רוצה עצה ממני תתקשר לגלעד ותסדרו הכל כי אצלי אף פעם לא היו בעיות שלא נפתרו עם גלעד!

שוב אני מבקש סליחה אם ירדתי עליך בכל דרך שהיא אני לא בא במטרה להוציא אותך באור לא יפה אני רק רוצה להסביר לך את הטעות שלך. פשוט כמו שאני אמרתי אתה הוצאת ביקורת שלא רק משמיצה את אדם אלא גם את גלעד וזה לא יפה.

בברכה
יבגני