ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elior
אחי עם תואר במנהל וכלכלה, עובד בחברת היי טק, ב4 שנים פחות או יותר שהוא עובד שם יצא כ 7-8 פעמים לחו"ל, מקבל אוטו, מחשב נייד, ואחלה כסף (לא לעניין להכניס סכומים לפה אני מניח..).
אחותי עם תואר גם כן במנהל וכלכלה, ועוד תואר בחינוך מיוחד. היא עובדת בסלקום במשרה בכירה, עם אוטו ותנאי שכר טובים.
כמובן שעבודה מעולה ומשכורת נאה זה דברים אינדיוידואלים, ואולי לא הייתי צריך להשתמש בביטויים האלו, אבל אתה פשוט לא יכול לבוא ולהגיד "כל מי שב3 יחידות במת' לא יצליח בחיים". הרי שנינו יודעים שאלו שטויות, ושלא חסר אנשים עשירים שהצליחו ולא סיימו 12 שנות לימוד, וגם לא חסר כאלו שעשו 5 יח"ל מת' ו5 יח"ל אנגלית וסיימו כנהגי מוניות למשל. (ולא, אין לי שום רע כנגד נהגי מוניות, אני מכיר כמה אישית והם אחלה בני אדם - אני פשוט מודע לכך שנהג מונית לדוגמא זה לא מקצוע כל כך מצליח).
שוב, יש ויש. אבל לבוא ולהגיד בכזה ביטחון את מה שאתה אומר...וואלה, אני מקווה שאתה מתבסס פה על איזה מחקר שביצעת...
|
אכן אכן לכאן אני חותר.
אבל מה לא כולם יצליחו ... כך שאין ביטוח לכולם בקטע הזה..
לדוגמא , השם שלו ברח לי אבל נו אתם אולי תבינו מנהל חברת תעופה בארצות הברית חברת תעופה בין הגדולות בעולם הוא כאשר פתח את החברה היה בן 17 כן בן17 אם אני לא טועה או 18 והיה בין עישרי העולם הצעירים באותה תקופה שהגיעו לבד לאן שהגיעו ומה? ללא בגרות וללא שום דבר אחר אולי היה לו איזה בסיס בכלכלה וכל מה שמסביב אך תארים לפני הפתיחה לא היו.