ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alon.R
כוס ראבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אני עורך פה סרט בתוכנה המאעפנה של מיקרוסופט, Windows Movie Maker, לאחר שעתיים וחצי שאני יושב פה כמו מניאק על המחשב ועורך את הסרט, זה נתקע! סתם ככה!!! בלי סיבה!!
ואני יצאתי מכל החלונות לפניכן!
דיי כבר דייייי הרסו לי את החיים המיקרוסופט האלה, זהו נמאס לי!
אני עובר ללינוקס.
(צ'טער על הקללות  חייב להוציא את זה... וכולם פה ישנים..)
וזה עוד מתגרה בי!
נשאר לו בפס משימות הזה.... כאילו הוא לא נתקע
ראבבקקקקק
|
מר אלון אר.
על זה אומרים "אין שכל אין דאגות" במקום לחפש מי אשם בכשלונות שלך אולי תחטט בתוך הראש לקצת שכל. אף אחד לא אשם שהמחשב שלך לא עומד במשאבים של המוצרים שאתה משתמש בהם. כל מוצר שמצורף למערכת ההפעלה בין אם הוא במסגרת ההסכם או לאו, ישנו תיעוד נפרד ודרישות אחרות. המוצר הותקן כברירת מחדל אתה מצדך יכולת שלא להשתמש בו - השימות במוצר שלא מתאים לדרישות המערכת מסיר כל אחריות לגביו.
התוכנה המדוברת נועדה כדי לבצע עריכת וידאו פשוטה יחסית וליצא למספר פורמטים שונים - בטכנולוגית שהיא משתמשת [ואגב אף תוכנה לעריכת וידאו אחרת לא ובין היתא מוצרי אדובי] מאפשרת לך לשחזר פרוקיטים שאבדו או נמחקו כתוצאה מחוסר במשאבי מערכת.
מדוע התוכנה נתקע לא לכך להחליט לשם כך יש את צוות התמיכה של המוצר שלו יש את הכלים לאבחון מצבים כאלה, אם היה ברשותך רישון חוקי אולי לא היית צריך לבוא לפה , ולעשות פרופוקציות ולספר שטויות שבמילא אף אחד לא קונה.
ובנימה אישית יותר, מעבדי אינטל הרגלים, כאלו שיש לך בבית לפחות לא מותאמים לעבודה בוידאו, אני בבית מחזיק גם בMAC לשם עריכת וידאו או לעריכת מסמכי מולטימדיה גדולים.
כמו שציעו לך, אתה מוזמן להשתמש בתחליפים ובמוצרים אחרים.
בהצלחה.