View Single Post
ישן 26-05-06, 21:08   # 3
FreshServ.Net
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

שלום,
1. כפי שחברי למעלה אמר - www.ventrilo.com
2. אין מצב שהם יקבלו את בקשתך, אני שלחתי להם אימייל לפני חודש וחצי על מנת להיות עוסק מורשה למכירת וונטרילו - שלחתי הודעה שעמדה בכל הקריטריונים שלהם + ניסוח ברמה ממש גבוהה באנגלית. עד כה לא קיבלתי תשובה.
3. הרבה ניסו אך ללא הצלחה, אמרו לי שממקורות מסויימים הם לא מעוניינים כל כך בישראל, לא מגיבים להצעות מישראל, רוצים שיהיה מישהו אחד שיפקח בישראל וזה הכל.
4. היום משווקים מורשים שלהם הם ביסייטס - ממליץ עליהם בחום! קניתי מהם ריסלייר וונטרילו על מנת לספק לשרתי המשחק שבעסקי.
5. רק לידע כללי - בין היתר שאתה משלם עלות ראשונית אתה צריך להתחייב בחוזה שאתה תמכור X סלוטים בחודש (הם מקצים את הכמות - והיא גבוהה מאוד) - על כל כמות סלוטים אתה משלם X ש"ח ומוכר בX + כמה שתרצה. אם לא מכרת את X הכמות אז בעיה שלך, תשלם מהכיס שלך עליהם.
זה סתם לידע כללי ומדברים פה על מעל ל3000 סלוטים בחודש שחובה למכור...

לסיכום - אין מצב שתהיה עוסק מורשה מצידם למכירה, קנה מביסייטס ריסלייר.
אגב, יש כאלו שמריצים לא חוקי אבל אני לא מעודד זאת והכי טוב להיות חוקי - כמוני בין היתר .

המשך יום נעים וסוף שבוע נעים.

אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote