אז פשוט מאוד זה התחיל כך:
הבחור הגיע אלי, שוחח איתי סגרנו כך וכך אמרתי לו שאני אפתח לו את הפנאל ניהול לאחר שהוא אשלח הודעת SMS לפתיחת החשבון, הוא אמר שלא שווה לו לא יצא לו רווחים וכד' אמרתי לו פשוט מאוד, אז שמשהו ישלח אני הוריד לך מזה.
כמו כן, כך היה הורדתי לו ואמרתי לו שאני אפתח לו את הפנאל ניהול למחרת.(וכך כמובן היה).
שיכנוע?אני אמרתי שלא אפתח לך הלכתי?בקשתי פעם אחת אמרתי לך בדיוק מתי ומה תקבל וכך היה.
לא עונה לך?
אני לא חייב להתחבר לאייסיקיו, למסינג'ר מזה השטויות האלה?
יש לך את הפלאפון שלי ותמיד אתה יכול להתקשר.
ועוד מהתחלה אמרתי לך שיהיה לך ברור לאחר שתצבור 100 ש"ח תקבל את הכסף בדואר/בנק.
אני קבלתי פניה(במערכת)על לקוחות שצריך לטפל בהם.
אני לא ראיתי זאת וכד' ועל זה הייתי צריך לשלם כסף, לקוחות שבאמת חלה טעות איתם קיבלו פיצוי-היו כמה כאלה.
כמו שאמרתי לך מהתחלה כל מילה נוספת 2 ש"ח, אני לא חייב לשנות לערוך להוסיף למחוק לך שום מילה וזאת זכותי המלאה.
שיכנועים ארוכים?
אני לא חייב לספק לך שום דבר בחינם וזה ברור כמובן.
עיקוב עם הדומיינים?
לא ספקת לכמה לקוחות דומיינים, ואף אני קבלתי תלונות מלקוחות שלך ואתה עוד מעז לברר פה בהוסטס.
יש פה כמה אנשים שהזמינו ואף יעידו שאתה לא סיפקת להם את הדומיין-אם אני זוכר נכון אוהד אחד, אפילו דודי יגיד זאת-שלקוחות פנו אליו בגלל שלא ספקת להם דומיינים ואף גרמת שם רע לחברתו.
"270" ש'ח לא היה ולא נברא אדון תאי הנכבד.
היה לך פחות בהרבה כמובן, ואף זה לא לאחר הורדת מע"מ ואף לא לאחר האחוזים שאתה מקבל.
בלתי אפשרי?
יש לך את הפלאפון שלי ואיתו אני זמין רוב שעות היום.
אתה עוד מנסה לשקר ואומר שהתקשרת אלי ופתאום שאני אומר לך שכלל וכלל לא התקשרת אתה אומר שחבר שלך ניסה להתקשר אתה מנסה לשקר בפנים.
אתה מביא דברים שאף לא קשורים לנושא מאיפה הפסדת איך הפסדת זאת אשמתי שאתה מוכר בהפסד?
אז קח בחשבון שלא.
אני אמרתי לך בפירוש, חזרתי מאימון עייף השעה 9 ורבע בערב אני רוצה להתקלח לאכול משהו לסדר כמה עייניים וללכת לישון זכותי המלאה כאדם.
אז קח בחשבון, שגם פה וגם פרומים מתחרים אני ראיתי ביקורת שליליות עלייך אני לא אזכיר את השם של הפורומים, אבל אני יודע שאנשים פה מכירים את הפורומים.
ואני ממש אבל ממש שונא אנשים שמשקרים כך סתם, ותאמין לי שאני לא צריך באמת את המלצה שלך(עוד ילד) תאמין לי שוב ושוב שייש לי ברוך ה' הרבה המלצות מאנשים שאני אוהב.
לסיכום אדון נכבד, פעם הבאה תשקול שנית שאתה מנסה לעליל משהו ואני בטוח שהרבה פה יודעים את האמת שיהיה לכולם לילה טוב.
יצירת קשר:
איימיל- admin AT prasms.com
MSn- idan@idan.co.il
|