View Single Post
ישן 11-05-06, 09:47   # 5
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

מעשיות אלעד, לירן ואיתי באילת 2006

הכל התחיל בסביבות אפריל כשסיימנו לתכנת איזו מערכת שעליה עבדנו חצי שנה. כאות הוקרה קיבלנו שלושתינו (ראש צוותים) אות הצטיינות וצ'ופר נחמד - השתתפות ב Tech-Ed באילת לשלושה ימים

בתחילת השבוע נודע לנו שעקב קיצוצים של הצבא נשתתף רק ביומיים של הרצאות (שלישי - רביעי) במקום בשלושה, אבל למי אכפת - אילת. חופש. בחורות. ים. לא לראות בסיס - שגעון1!

ביום שלישי בבוקר הגענו ארוזים, מצויידים (ועל מדי א' ) לקרייה, תפסנו טרמפ על מסוק עם כמה אלופים לעובדה שבדרום ולאחר מכן נסענו בוואן של צה"ל לעבר אילת. הגענו לבידוק בכניסה לאילת ונחשו איזו הפתעה? משטרה צבאית! לירן שכבר הספיק להוריד את המדים למשהו סטייל הוואי עם פרחים חטף קנס חחחח

הגענו בסביבות 11 למלון והוא היה כבר מלא באנשי מחשבים שכל אחד מתלהב מהלפטופ החדש דנדש שקנה בחו"ל באיזה עשרת אלפים דולר. רק אנחנו הגענו עם איזה לפטופ מעלה עשן מלפני 10 שנים בערך .. אבל הסתדרנו איתו יופי.

בסביבות 13-13:30 הגענו לאוהל הענק שהקימו שם מיקרוסופט עם מסכי פלזמה ענקיים ומקום לבערך 3000 איש! שמענו כמה מילות פתיחה (כן, עבדכם הנאמן אלעד נרדם קצת באמצע) ולקראת הצהריים הלכנו להרצאות במסלול שלנו (DB וטכנולוגיית .Net) - לא נספר מה היה כי את חלקכם זה לא מעניין אבל היה שווה כל רגע!

לקראת הערב ארגנו לנו איזה מפגש קטן עם אלכוהול וקוקטיילים בבריכה

ביום השני קמנו די מוקדם יחסית לחופש באילת (סביבות 6 וחצי) והלכנו לאכול ארוחת בוקר במלון..

בשמונה וחצי הייתה אמורה להתחיל ההרצאה במסלול שלנו אבל כמובן דפקנו איחור אופנתי ונכנסו ב 9 (לא נורא, יסלח לנו יוסי טאגורי על זה).. עד שעות הערב היינו בהרצאות כשבאמצע הפסקות לארוחת צהריים (נראה לי השמנתי איזה 2-3 קילו טובים) וביקור בחנות שמיקרוסופט הקימו שם (התחדשתי לי באיזה עכבר נחמד)..

בערב הייתה מסיבה עם הרבה אוכל, אלכוהול ובחורות (מישהו צריך יותר? ) ותאמינו לי.. אין כמו משחק עם רובי מים.. ממש כמו ילדים קטנים חח

לקראת הבוקר לקחנו טיסה חזרה לשדה דוב - והנני! (: