View Single Post
ישן 06-05-06, 18:47   # 50
אדם_פונטה
מתאורר / יצא בחוץ
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
הודעות: 66

אדם_פונטה לא מחובר  

שמע ALON.R היקר אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה את הכסף שלך אני החזרתי לך לא כי לחצת עליי אלא כי היית צריך לקבל וכי יכתי מבחינה בריאותית להחזיר לך אותו.
אגב לך תלמד קצת על חוקים אני רשאי להחזיר לך כסף עד חודש ואף חודשיים ימים יש חברות מאוד גדולות שעובדות בשיטה זו, זה שאני החזרתי לך תכסף לאחר זמן מסויים זה כי לא יכלתי מסיבה בריאותית לגשת לבנק, ובטח ובטח לא מהסיבה שאתה לחצת עליי כי ילד בגילך ממש אבל ממש לא מאיים עליי.

איזה חוק בידיוק עברתי? לא סיםפקתי לך חשבונית כי עוד לא הספקתי אפילו להגיע למצב מול הדואר לשלוח לך תחשבונית וכבר ביקשת את הכסף חזרה!!! אתה יודע אתה לא גר ליידי שאני יכול למסור לך תחשבונית מס' ביד.
אם יש לך ספקות לגבי היותי עוסק מורשה אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני יראה לך תעודת עוסק מורשה.

ציטוט:
2. זה שהחזרת את הכסף, יש לציין אחרי המון זמן ולחץ שמפעילים עליך - זה לא משנה את עובדה שכן לקחת כסף בלי הצדקה.
לקחתי כסף בלי הצדקה לזכרוני הנכון אחיך העביר את הכסף, וקיבל אותו ואמרתי לך כבר לפי חוקי מדינת ישראל אני רשאי גם לאחר חודשיים להחזיר את הכסף הכל תלוי במנטליות אצלינו רוצה שאני יראה לך חברות שעושות זאת תוכל לקרוא על זה בסעיפי החזרים כספיים אז אני החזרתי הרבה לפני אז מה בידיוק לקחתי כסף שלא כהצדקה מישהו עמד עם סכין על הגרון והכריח אותכם להעביר לי כסף תמורת השירות?
אתה מדבר שטויות בקצב אתה אפילו לא שם לב מה אתה אומר.

לגבי האופי שלי מי אתה בכלל שתגיד על האופי שלי ? אתה מכיר אותי אתה חבר שלי מהשכונה אתה מהמשפחה שלי לא נכון? אז שב בשקט אל תעשה הרבה רעש כי אתה כזה קטן כמו זבוב ואתה מתחיל כבר לעצבן אמרתי לך אל תגיב פה יש לך משהו פנה אליי בהודעה אישית שמענו אותך שמענו כבר 100000 פעם את הדברים שיש לך להגיד עליי סיימת נהנת ? אני שמח שנהנת עכשיו שב בשקט אין לך משהו קשור להגיד לנושא ולא על העבר שלי אז אל תגיד ואם אתה תגיד עליי דבר שקר ללא ביסוס אני ידאג שהעניין יטפול במלוא החומרה.

Last edited by אדם_פונטה; 06-05-06 at 18:51..