ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pancher
דיי כבר עזבו אותו מספיק חלאס רדו מהבנאדם יופי סבבה פגע בכם זהו התחיל דרך חדשה סתמווווווווו כבר באמא שלי שאני מרחם על הבנאדם מה עשיתם לו עזבו אותו חלאססססס כולכם מנסים להשמיד אותו
אם לא היה לי כיף כאן היתי אומר למה לדעתי כולם מתנפלים עליו אבל אני מעדיף לשמור על הפה שלי למרות שיש פה קצת 'גזענות' כלפיו,
תגידו שאני מדבר שטויות .. זאת דעתי..
תירדו מהבנאדם ומהרררררר הוא לא חייב לכם שום דבר ולמי שיש בעיה איתו שיגיד אותה בפרטי ודברו כמו גברים אתם עושים התנהגות מגעילה כשאתם באים ומלכלכים בפורום ממש התנהגות מגעילה תהיו בוגרים ותפתרו דברים פנים מול פנים תאמינו לי ישתלם לכם כי בסוף אתם אלה שתאכלו אותה
ממש אני רואה את ההודעות ומתעצבן מהם.
|
שמע אני לא רוצה להישמע מתנשא אבל אף ילד פה ואולי אף אחד פה בכלל לא יצליח להשמיד אותי הפרנסה שלי ברובה לא מגיעה מכאן אבל אני לא יסבול השמצות שב מצד אנשים מסויימים ששומרים טינה מהעבר, והעובדה שבמשך תקופה שלא הייתי פה נשארתי באוויר המשכתי לעבוד בידיוק אותו דבר.
אני מקווה שאנשים קראו את מה שאלון אמר והפנו טוב טוב, לא הייתי כאן בפורום ולא בגלל שאני רמאי או נוכל או משהו כזה כי אני לא רמאי ולא נוכל ולא היה מצב שלא החזרתי למישהו כסף אז אולי שלא הייתי פה היה לאנשים הזדמנות להגיד כאשר הייתי חסום וואי די הוסט נוכל האדם הזה אז ממש לא ועצם העובדה שאני שנתים בשוק ההוסטינג הישראלי ועובד עם המון עסקים בישראל בין היתר מוסדות ממשלתים זה כבר יגיד לכם איזה עסק עומד כאן מאחור ואיזה בן אדם עומד מאחרי העסק הזה, נכון כמו בכל עסק יש גם תקלות מידי פעם לא נולדנו מושלמים.
שורה תחתונה מי שרוצה ויש לא שאלה ספקה לגביי מוזמן לפנות אליי או במייל או בהודעה פרטית או לנייד שלי ועכשיו אם זה לא משהו שקשור לנושא ההודעה שפתחתי או שאלה או איזה משהו שלא מובן הוא מוזמן להגיב אם זה ל קשור לנושא וקשור לעבר שלי ולמי ומה ומו אז המקום היחדי הוא לפנות אליי באחת הדרכים שציינתי.
שיהיה לכולם שבוע טוב.