View Single Post
ישן 06-05-06, 16:28   # 44
אדם_פונטה
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל

אדם_פונטה לא מחובר  

החזרתי לכולם את הכסף לא היה ולא נברא אדם אחד שלא קיבל כסף עבור אותו שירות שלא נתתי
איזה גנבה זאת בידיוק? קיבל הכל כולל הכל.

alon.r מעולם לא היה לקוח שלי לא שילם לי אח שלו היה לקוח שלי העביר כסף היתה תקופה שלא יכלתי לספק שירות הדומיינים נתקעתי היה הרבה צרות החזרתי לכולם את הכסף כמובן מי שלא סיפקתי לו את השירות
גם לך יבגני אם זכור לך היה דומיין אחד שלא סיפקתי כל השאר נתתי בזמן אחד החזרתי לך את הכסף אמת לעמיתה
אז להגיד גנבתי זה שקר וכזב וחוץ מזה שזה לא קשור לנושא.

אז כן ALON.R הוא ילד בן 13 וכן הוא בן 13 זה גילו, אין לי כלום נגד ילדים אבל כנראה שרצוי לא לעבוד איתם מהסיבה שהם לא מבינים איך מתנהלים סדרי עבודה במדינת ישראל, למזלי אני כבר לא עובד עם ילדים אלה אם כן יש חתימה של משיהו מעל גיל 18 שלוקח אחריות על הכל ומבחינתי הוא הלקוח, אז אלון הזה עדיין הולך כמעט שנה וחצי אחורה למשבר שעברתי וכל עסק עובר משבר ושאני אומר כל עסק אני מתכוון לזה שלכל עסק יש את הימים הטובים והרעים שלו אין מה לעשות חוץ מעבודה יש לנו בני אדם ואנחנו לא רובוט על שלט יש יכול להיות שניהיה חולים נתעלף ישבר לנו יד רגל מישהו מהמשפחה חס ושלום נפטר\נהרג וכדומה צר לי שהוא לא הבין אותי אז מה לעשות בכל מקרה אמרתי ואומר שוב זה לא הנושא זה היה זה עבר וזה שקר גמור הוא קיבל כל שקל ושקל יותר נכון לא הוא אח שלו, אני בכלל לא מבין איך הוא רושם עליי ביקורת שמעולם לא היה לקוח שלי, הוא טוען שלא קיבל כסף שיוכיח שהעביר כסף ולא קיבל כסף בחזרה., לי עד היום יש את הפתק החזרה של כל מי שהחזרתי לו כסף, ככה שזה לא בעיה בכלל, למרות שחוק הוחכה חל עליו.

שבוע טוב

Last edited by אדם_פונטה; 06-05-06 at 16:37..