ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
אויש, אפילו הבנת הנקרא אין לך.....12 אלף היו איתם במכבי, אני מניח שרובם עוד היו בפראג עוד יום לפני שהם חזרו, התכוונו בחדשות שרק 4 אוהדים באו לקבלת פנים מהארץ בנתב"ג, אבל, זה לא קשור אולי היו שם מקסימום 50-90 אנשים גם אם היה גביע ולא, לא הייתי הולך לכיכר, אתם מנסים לחפור ולחפור ולחפור...ולחפור...אז למה?...בשביל מה?...מה אתם בכלל כבר רוצים להגיד בדברים שלכם?..שאתם לא אוהבים את מכבי?..יופי, שבו בשקט קראו עיתון מחר, וזהו....אתם רואים אותי בא לכן כל מחזור ליגה ומתחיל "הנה הפועל הפסידו"? לא....בדיוק כמו שאני לא בא "הנה מכבי ניצחו"...פיינל פור זה משהו אחר לגמרי, ואין קבוצה בארץ ברמה הזאת (חוץ מהפועל ירושליים שאם כבר מישהו, אז זה הם)...
קיצר...פשוט, בהודעה הבאה שלך (איך שלא קוראים לך...זה שציטטתי) פשוט תכתוב למה אתה מתווכח איתנו עם 20 אלף סימני קריאה, ונסגור את הדיון כי הוא נטחן, אפילו אם הם היו זוכים בגביע לא היינו כותבים כ"כ הרבה דפים.
|
אם מיליונים צפו במשחק, ומיליונים רצו שמכבי תנצח, רק 4 הגיעו לשדה התעופה ? 4 ? אוטו אחד אפילו לא מלא ?
רק הם הגיעו לראות את מכבי חוזרת ? או שהמשבר בדלק עלה, ואנשים מפחדים לצאת מהבית, או שאוהדי מכבי הוכיחו את פרצופם האמיתי .
אתה אדם מוזר, אם מכבי הייתה זוכה, הייתי אומר לך "יופי זכיתם שבו בשקט קראו עיתון מחר וזהו"
ואז הייתה אומר לי שאני משבית שמחות, עוכר ישראל ועוד כל מיני ברכות,
אני לא מבין מה הבעיה עם החגיגה הספונטנית הזאת של הקהל של הפועל שנובעת מ100 אחוז שמחה,
אין שום חוק במדינה שכולם צריכים לאהוד את מכבי .
אני מבין שאין לך מה לומר, ואתה מתרכז בסימני הקריאה שרשמתי, מקובל עליי, ככה זה כשעצובים,
אתה יכול לסגור את הדיון באופן חופשי מתי שרק תרצה .
נ.ב
השם הוא שחר,
תודה .