View Single Post
ישן 02-05-06, 16:03   # 8
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ReDaN
אני באמת שלא רוצה להכנס לזה,
אבל מתוך 12000 אוהדים, 4 (!!!!!!!!!!!!!) אוהדים הגיעו לקבל את פניהם של שחקני מכבי
ואתה עוד מדבר על ה6000 שהביאה הפועל לחצי הגמר, בעוד שבני סכנין הביאה 300, ובני יהודה
מילאו את 13-16 ( 4500 ), נוסיף לזה שחלק היו במשחק האליפות כדורסל הנשים של הקבוצה .

זה שהמדינה עושה מהמשחק של מכבי מסחרה מדינית, פתאום כולם אוהדי מכבי,
אני לא רואה את מכבי מייצגת אותי, מה לעשות, לא זכור לי שזה המשחק של הנבחרת כאשר מכבי משחקת נגד צסק"א .

אוהדי מכבי אלו אוהדים מפונקים שחצנים ואגואיסטים, אחרי נצחון הם יודעים למלא את הכיכר,
אבל אחרי הפסד, אני יכול לספר על יד אחת את כמות האוהדים שבאו לקבל את פניהם .
אויש, אפילו הבנת הנקרא אין לך.....12 אלף היו איתם במכבי, אני מניח שרובם עוד היו בפראג עוד יום לפני שהם חזרו, התכוונו בחדשות שרק 4 אוהדים באו לקבלת פנים מהארץ בנתב"ג, אבל, זה לא קשור אולי היו שם מקסימום 50-90 אנשים גם אם היה גביע ולא, לא הייתי הולך לכיכר, אתם מנסים לחפור ולחפור ולחפור...ולחפור...אז למה?...בשביל מה?...מה אתם בכלל כבר רוצים להגיד בדברים שלכם?..שאתם לא אוהבים את מכבי?..יופי, שבו בשקט קראו עיתון מחר, וזהו....אתם רואים אותי בא לכן כל מחזור ליגה ומתחיל "הנה הפועל הפסידו"? לא....בדיוק כמו שאני לא בא "הנה מכבי ניצחו"...פיינל פור זה משהו אחר לגמרי, ואין קבוצה בארץ ברמה הזאת (חוץ מהפועל ירושליים שאם כבר מישהו, אז זה הם)...
קיצר...פשוט, בהודעה הבאה שלך (איך שלא קוראים לך...זה שציטטתי) פשוט תכתוב למה אתה מתווכח איתנו עם 20 אלף סימני קריאה, ונסגור את הדיון כי הוא נטחן, אפילו אם הם היו זוכים בגביע לא היינו כותבים כ"כ הרבה דפים.
  Reply With Quote