ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
תלמד הבנת הנקרא.
אממ...בעקרון כל מה שאמרת נכון, אבל אני חצי נייטרלי בעניין:
1. הסיבה שIE מציג אתרים טוב זה כי הוא משלים ומתקן קוד לא נכון, זוכר שאמרת שאתר עולה יותר מהר מIE? זה בגלל שהוא כמו רובוט עושה רק מה שכתוב.
2. כל דפדפן קורא את הJS ומשתמש בו בדרך שלו, למשל, תגלוש באתרים עם OPRA תראה ש70% מהJS בכלל לא יעבוד.
3. בהקשר ל1 כמו שאמרו פה, זה קורה כי אנשים לא יודעים לבנות אתרים כמו שצריך, תמיד בודקים תקינות HTML + תקינות דפדפנים שהם לא IE, ולא תמיד זה יוצא טוב אחד עם השני (תקינות לעומת "איך נראה ב").
קיצר, כל אחד עם הבחירה שלו, אני אישית לא אוהב FF בגלל שאנשים לא בונים אתרים כמו שצריך, זה נשמע מצחיק אבל ככה זה.
למרות שאני גולש איתו מדי פעם, כי הIE עושה בעיות מעצבנות לפעמים.
|
אוקיי, תודה לכל מי שהגיב פה..
יש לי מספר הערות:
אנשים לא יודעים לבנות אתרים? זה ממש לא נכון - אתר כמו וואלה עובד עם קוד תקין לגמריי תסתכלו במקור. וחוץ מזה שאפילו לא צריך לבדוק הריי זה אחד מאתרי הפורטלים הגדולים בארץ. ובשבילו קוד תקין זאת לא בעיה.
יש לי אתר, קוד מסודר ויפה, לא XHTML - אבל קוד מסודר והמוזילה מציג אותו בסדר, אבל עושה לדוגמא 2 דברים: הלוגו קופץ כמו <br> אפילו שאין, וכל הקוד איפה שהלוגו תקין.
דבר שני זה שאצלי יש תפריטים בצד, שנמתחים אוטומטית אם מכניסים טקסט או תמונה גדולה מידי, בגלל שלא קבעתי גודל לטבלה, אבל בפייפוקס האתר כאילו נמחץ קצת ואז התוכן האמצעי מוצג יותר מידי למטה.
3. גלשתי עם Opera - זוועה!
4. זאת טיפשות לבנות דפדפן שקורא רק קוד תקין - הריי 90% ואפילו יותר אתרים מכילים קודים לא תקינים. ואל תגידו לי "מה 90%?" לפי דעתי יותר. זה כמו שפעם אחת קראתי כתבה ב-Yahoo שרשת האינטרנט מכילה 67.3% אתרי סקס, כלומר 67 אחוז אתרי סקס באינטרנט - לא ניתן להבין את זה. אבל לא שמים לב לזה בגלל שיש מליארדים של אתרים.
5. לאחר שהתקנתי את Avant דפדפן ופיירפוקס התפריטים של ה- <option> מוצגים עם פונט מגעיל, וגם הטקסט עצמו באתרים קצת השתנה. איך מחזירים את הפונט הקודם.