View Single Post
ישן 24-04-06, 19:00   # 49
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
כתה צפוי שדווקא את תפרש אותי ככה, אני לא אמרתי שחיי אדם יותר חשובים מאזורים בין לאומים, אבל לצערי כל עוד לא מגיע העניין לאזור בין לאומי זה לא מעניין את אף אחד (האם שדרות היא דגומא מספיק טובה לכך?)

ברגע שתפגע תל אביב, זה יגע לכולם, ארצות הברית כבר אמרה שהיא לא מנהלת מגעים עם הפלסטינים, וכאמור עם עיראק תזרוק לכאן טיל, בסופו של דבר ימותו רק מליונים בודדים של יהודים ואילו מאות מליונים של ערבים, אז תאמין השיקול שיעשה השליט העירקי היא תמיד לטובתו.

ו-Fector אולי תניח רגע לאולמרט, למרות שאני לא הצבעתי עברו , אתה צריך להבין שהוא רק נכנס לתפקיד , ועדיין לא מודע לכל מה שקורה וכאמור עובר חפיפה כמו שפרץ.

וכל אלא שחושבים שאנחנו לא צריכים לנהל מגעים עם ארצות הברית, חבל מאוד , כי ברגע שנפסיק לעשות כן נגיד שלום למדינת ישראל.

תל אביב אינה שונה משדרות או מערים אחרות, אולי רק בגדולה, השוני בה הוא הנגיעה לעולם החיצוני, שדרות אינה מעורכת במצב כלכלי בין לאומי, לעומת זאת תל אביב כן, לכן ברגע שזה יפגע בעולם החיצוני אני מאמין שאנחנו נראה תגובה אחרת מצד ארצות הברית ואולי ישראל, ושוב פעם אני לא אומר שדשרות או ערים אחרות שונות מתל אביב, ואם ניקח את העובדה, שגם שם יהודים נפגעים וגם כאן אנחנו מפספסים נקודה חשובה, יש לציין כי כל עוד אזרחים נפגעים זה חשוב - כאמור במיוחד בתל אביב וזה מהסיבה שציינתי לעיל, ומי שיודע לקרוא בין השורת יבין גם סיבה נוספת - לצערי.

ורק שאלה, הם יכולים להגיע להרצליה? תודה למשיבים.
איזה חפיפה פרץ יעבור?
אני לא רואה אותו בתור שר בטחון..
אני רואה אותו כשר תיירות, כי שם פשוט אין מה שהוא כבר יכול להרוס!
והחוק המטומטם של ה1000 דולר שכר מינום זה חוק מטומטם, שזה יצא לפועל, אתם תראו איך מפעלים, וחברות קטנות יתחילו לפטר עובדים.
  Reply With Quote