ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
נגיד וכן, ואני חושב שלא אבל לא על זה הויכוח .
אתה סתם מתחמק, בחרת את ההתנחלויות תדבר על קריית שמונה ושדרות .
גם מקום שלא צריך להיות בו ? נפנה את שדרות ? הם יכנסו לשדרות וישלחו למרכז אשקלון . תפנה את אשקלון ? יפגעו במרכז תל-אביב .
אז יאללה, לפי הגישה שלך תוך 5 שנים כל המדינה שלהם .
|
אני יכול להגיב גם על שדרות וקריית שמונה -
כשהיו קטיושות על ק. שמונה ח"א הגיב בהפגזת מטרות שראה בהם מטרות אסטרטגיות (אני רק רוצה להזכיר לך שלא פעם ולא פעמיים נותקה אספקת החשמל לחלקים נרחבים בדרום לבנון או בביירות עצמה עקב הפצצה על תחנות חשמל ושאר יעדים אסטרטגיים).
באשר לעניין עם שדרות - קצת קשה בכ"ז לאתר קבוצה של 2-3 איש שנוסעים ברכב, עוצרים בצד, תוך 5 דק' מרכיבים את המטען ומשגרים את הרקטה(ות) ונכנסים בחזרה לרכב כאילו שום דבר לא קרה. להגיד שלא נעשה כלום זה די שטויות כי בפועל נעשה (רמז רמז: החיסול שהיה היום), חיסולם של מבוקשים אחרים האחראים לייצור ולפיתוח (רמז: שבוע שעבר ברכב בעזה) ועוד.
אתה מכניס לי מילים לפה עם הגישה שלך. יש הבדל "קטן" בין יישוב שנמצא בתוך תחומי הקו הירוק (למשל שדרות) לבין איזו התנחלות או גבעה שסתם תפסנו והיא משקיפה על מטעי הזיתים, על הנוף המצחין בעזה או אולי על ציר פילדלפי שבו נהרגו 5 לוחמים שנה שעברה (שאגב אחד מהם היה חבר שלי) כשהיו באמצע סיור שגרתי לאורך הציר לשמור על איזה התנחלות.. איך קוראים לה? רפיח ים?