View Single Post
ישן 11-04-06, 02:20   # 10
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Lom.co.il
מאורוש הם יעודיי לפי המראה,הוא אמר שהשרת כמו ברוב החברות מאוחסן ב012 אז כנראה יעודיי..וכל הכבוד שיהיה בהצלחה אם אתה עוד מתלבט בין מעצבים אז ממליץ לך לאלירן,יוסי[צבעים.נט] מעצב פשוט ברמה גבוהה מאוד אמרת שיש תקציב לעיצוב אז תלך אלייו יעשה לך עיצוב נהדר אני בטוח.שיהיה רק בהצלחה
תודה רבה, אבל יוסי הוא לא מעצב זה לא coloreye, בכל מיקרה אני לא מעצב לעסקים שרק ניפתחו לא מזלזל חס וחלילה.

עכשיו עוד משהו לכולם זה לא בושה לקנות מפירסטייל אני לא רואה בזה משהו חריג, זה אותו דבר כמו לקנות עיצוב מ-TM רק ששם יותר יקר וזהו אין הבדלים.
מה שהפריע לי שמאד אבל מאד ילדותי זה שרשמת באתר למעלה "עיצוב ותיכנות זמניים" כאילו את מי זה מעניין? אף אחד לא צריך לדעת, במידה ותשנה עיצוב תודיע אתה לא חייב לאף אחד דין וחשבון על איך האתר יראה וכו'...

ציטוט:
אמרו לי ש"דורסים" כאן אנשים בעלי חברות חדשות. אני מקווה שזה לא נכון .
מקווה להצליח, בברכה,
גל.
דורסים? לא ניראלי, באים פה לטובתך ואומרים לך מה לשפר ואם זה כולל בדיבור שלך, באיך האתר ניראה, וכו'..... אפשר להגיד יותר נכון בודקים אותך טוב.
זה שנירשמת כבר כעסק על ההתחלה זה טוב מאד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Gal_avraham
אמרת "בהצלחה", אף על פי שלא קניתי מכם רייסלר. אני מעריך את זה מאור. אל תשמור טינה.
מה הקשר? אה אם לא קנית ממנו בסוף זהו? לא מתייחסים? לא שמים עליך? מה שאמרת עכשיו סלח לי אבל זה דבר ממש מטומטם, אף אחד לא יגיע למצב שלא לדבר איתך רק בגלל שלא קנית מאותו בן אדם.

בקיצור שיהיה בהצלחה.