ציטוט:
נכתב במקור על ידי gilad123
להגיד לכם באמת תאמיתי שזה קצת לא נעים לחברה להביא אבל תחשבו על זה לפעמים זה טוב שעוד כמה באים לחברה אם זה אתר מצליח בעיקרון גם היום חברות ואתרים ברמה גבוה ילכו רק לאתרים שיהיו בטוחים בהם ב100% כמו לדוגמא spd.co.il, http.co.il,up.co.il,rehost.co.il בגלל שיש מלא שקרנים בעסק הזה אני לא מדבר פה על חברות יש אמינות כמו לום נט והוסט סרב איאיל סרב אין ועוד כמה רציניות פשוט היום כבר חוששים אז הולכים למקצועיות גם אם זה הרבה כסף. בגלל זה אין כבר לבלעי חברות ברירה לחלקם והם נותנים חסויות לדעתי צריך להתחיל לאחד אתרים כמו לום כי הם יהיו מליון ותאמינו לי שקום יום שאני קם בבוקר אני מגלה אתר חדש של איחסון . קיצר תתחילו לחבר חברות לעלות מחירים להפסיק חסויות וגם זה יפסק ותתחילו להרוויח כסף טוב .
|
זה לא קשור לחסויות אתם לא מבינים?
על איכות משלמים, שרת איכותי עם חומרה איכותית עולה הרבה כסף ולכן האחסון בו יעלה יותר ובצדק.
יש הרבה אנשים בתחום שחוסכים, קונה חומרה לא איכותית ומורידים מחירים, אחרי זה שיש בעיות אף אחד לא מפחד מתביעה, אומרים לעצמם "מה הוא יתבע אותי בשביל 50\100 ש"ח?"
אז יש הרבה אנשים שלא אכפת להם לפתוח חברת אחסון אם היא תצליח סבבה, אם לא אז נסגור ובטוח שלא יתבעו אותנו ...
עוד נקודה למחשבה, להרבה אנשים יש הוצאות ומבחינתם רק לכסות את ההוצאות ולא להרוויח ...
ויש עוד נקודות, לא חסר, השוק הזה דפוק מבסיסו ...