ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
טוב אני חי על טלויזיה .. אם היתי חי על טלויזיה תאמין לי שהיתי שמאלני ... למה מה הטלויזיה מוכרת לך ? כמה המתנחלים חרא וכמה הערבים אנושיים . "מתנחלים פלשו לבית בחברון" מה רשום באתר של ערוץ 7 באותו שניה ? "מתנחלים נכנסו לבית שרכשו בחברון" בוואלה מחכים ל-400 תגובות של "לעצור את המתנחלים" "מתנחלים הם הזבל של המדינה" ואז משנים את זה ל-"המתנחלים הציגו לצבא מסמכי רכישה ונשארו במקום"
כמו שאמרתי למעלה, שלא ראיתי בשום שלב בהודעה שמדברים על ערבי-ישראלי .
אני יודע שיש הבדל, אני לא רואה אותו . (אם אתה יכול להראות לי ... אין בעיה)
|
אנחנו מדברים אך ורק על ערבים ישראלים. משום שפותח הדיון שאל על ערבים, ולא על פלסטינים.
ההבדל הוא פשוט - הערבים הישראלים הם מוסלמים בדיוק כמו הפלסטינים אך הם בידי השלטון הישראלי ועם אזרחות ישראלית. הם ראשיים לעבוד במקומות עבודה בישראל ולכן אחוז ההאבטלה שלהם הרבה פחות נמוך מאשר בעזה קלקילה או רמאללה, מכיוון שהיהודים נותנים להם עבודה ופרנסה - טוב להם.
תעבור באומל פחם ( אני משאר שאתה תל אביבי ) אז תסתכל ב-5 דקות הראשונות בכניסה לוואדי בצד שמאל, תראה איזה ווילות יש להם- איזה בתים מפוארים וענקיים.
אנשיים שחיים טוב, חלק קטן מהם אפילו מתגייס לצבא, אין להם למה לשנוא אותנו ( לא אמרתי שהם אוהבים אותנו ) עדיף להם לגור כאן מאשר בעזה למשל או ברשות הפלסטינית.
כמו שציינתי, הם לא בהכרח אוהבים אותנו.
לעומת זאת הפלסטינים.. יש להם יותר אחוז אבטלה מאשר אחוז עבודה, הם גרים בתת תנאים
משעמם להם, ושונאים אותנו.
אבל אני לא שמאלני וגם לא ימני - אני במרכז, כך משפט טוב של רפול ז"ל :
רפול: "צריכים לקחת משאיות ולעמיס את כל הערבים לירדן"
אז זה שראיין אותנו שאל : "אבל לא כל הערבים רעים יש גם ערבים טובים"
רפול: "לא נורא, את הערבים הטובים ישימו בקבינה"