View Single Post
ישן 07-04-06, 15:50   # 65
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי vajda
אני גר במושבה קודם כל,
דבר שני, אתה עוד מתגאה בכך שאתה אנטי ערבי..
שאתה בכלל לא מבחין בין ערבי לבין פלסטיני הערבים לא הצביעו לחמאס, הפלסטינים הצביעו לחמאס.
( ראמאללה - פלסטינים. עזה - פלסטינים. קלקילה - פלסטינים. וודאי ערה - ערבים דבוריה - ערבים ).

"ולי אתה גר בקיבוץ לא קשור לשאר הארץ ואתה לא רואה מה שאני רואה ... " אני גר במושבה כמו שציינתי קודם אבל אני לא מבין משהו אחד..
אתה עירוני טהור, ואני לא בטוח שראית ערבי בחייך. אני אחד שרואה כל הזמן ערבים אז איך אני לא רואה מה שאתה רואה? אתה בכלל לא רואה ערבים.. איפה אתה רואה ערבים? בפלאפל שבשכונה?
אתה אחד שחיי על טלוויזיה ואינטרנט, אתה רואה פלסטינים בטלוויזיה לא ערבים!
עד כה התבצע אך ורק פיגוע אחד של ערבי - כל השאר היו פלסטינים.
ואני לא מבין איך אתה שונא מישהו אך ורק על פי העדה שלו, שזה בעצם לא רחוק ממה שהיה במלחמת העולם השנייה בגרמניה שהנאצים הרגו יהודים רק ורק בגלל שהיו יהודים...
טוב אני חי על טלויזיה .. אם היתי חי על טלויזיה תאמין לי שהיתי שמאלני ... למה מה הטלויזיה מוכרת לך ? כמה המתנחלים חרא וכמה הערבים אנושיים . "מתנחלים פלשו לבית בחברון" מה רשום באתר של ערוץ 7 באותו שניה ? "מתנחלים נכנסו לבית שרכשו בחברון" בוואלה מחכים ל-400 תגובות של "לעצור את המתנחלים" "מתנחלים הם הזבל של המדינה" ואז משנים את זה ל-"המתנחלים הציגו לצבא מסמכי רכישה ונשארו במקום"

כמו שאמרתי למעלה, שלא ראיתי בשום שלב בהודעה שמדברים על ערבי-ישראלי .
אני יודע שיש הבדל, אני לא רואה אותו . (אם אתה יכול להראות לי ... אין בעיה)