המממ.. אוקיי, אני ינסה להבהיר את דעתי:
קודם כל אני יציין שאני נגד העיניין של שרתים פרוצים כמו של כל גנבה אחרת או כל דבר אחר שעובר על החוק. וזה חשוב לי שיובהר.
לנושא הזה:
יפה אמרת.. מי שעובר על החוק חושף את עצמו להליכים פלילים - אז מי שצריך לטפל בו יטפל. ויחי ההבדל הקטן בן הרצת שרת משחק פרוץ לבן אונס כן.. בבקשה בוא לא נסחף.
1. מאיפה אתה יודע שלא מדובר על שרת פרטי ? של כמה חבר'ה ? "INNOCENT UNTIL PROVEN GUILTY".. (למרות שבארץ זה הפוך

)
2. בוא נדבר דוגרי, אם עכשיו יש לך חבר, טכנאי מחשבים שאתה יודע שמתקין לאנשים מערכות של XP לא חוקיות, אתה תלך ותלשין עליו למיקרוסופט ? דוגרי..
למען האמת אני כן בעל עסק איחסון, עסק פרטי שממוקם בארץ ובחו"ל ורשום כעסק חוקי לכל דבר, אומנם אני לא מתעסק בשרתי משחק אבל יש דברים שמעצבנים אותי בדברים אחרים שאני עוסק בהם, דברים שעסקים אחרים עושים ש"לא בדיוק" חוקיים במיוחד, זה אומר שאני ירוץ לBSA להתלונן ? או ירוץ לRIAA בגלל ששרת שמתחרה בי מחזיק עליו סרטים ? יש כאלה שיגידו לא ויש כאלה שיגידו כן.
בכל מקרה, לסיכום, אני לא שולל לרגע את עיניין החוקיות, אני מאוד בעדו, אני פשוט לא אוהב את הצורה שבה זה הוצג כאן. שוב סליחה אם פגעתי במישהו בצורה כלשהי.
לילה טוב לכולם,
תומר