ציטוט:
נכתב במקור על ידי TomerP
ALM, אין שום כוונה לפגוע חס וחלילה. ואם עשיתי כך מתנצל על זה.
לי היום לדוגמא (לצורך העיניין בלבד) יש שרת* של CS או CZ פרוץ לי ולחברים לי, שרת פרטי שלנו, למה מישהו צריך לרוץ ולספר על זה לכל העולם ? אם יש להד ארצי בעיה או כל רשות בעלת סמכות עם אותו שרת אותה רשות תבצע את הפנייה בעצמה, כל עוד השרת לא גורם נזק לאף אחד ובמקרה זה בהנחה שהוא שייך לחברת איחסון הנזק יגרם אך ורק לה במידה ורשות כלשהי תרצה להפעיל אמצעיים כלשהם כך או כך הבעיה היא של אותה סמכות ואותה חברה בעלת השרת.
כאן זה מקרה של "המורה הוא לקח לי את המחברת" ורק בגלל זה השתמשתי בביטוי "הלשנה". הוסטס זה לא בית משפט, זה לא גנון, אין כאן מושבעים ואין כאן רשויות חוק שמייצגות את מדינת ישראל, לא צריך כל דבר קטן לרוץ לכאן. אז יופי.. בא, אמר.. ו..... ? זאת הנקודה.. לא מעבר. אתה רוצה לדווח ? תדווח למי שצריך.
יום טוב לכולם.
*לא, אין לי שרת CS או CZ.. שונא את המשחק הזה :P
|
מעריך את דעתך ואת התנצלותך הכנה,
אך מה שאתה אומר איננו נכון בכלל...
אתה לקחת לשם השוואה "שרת שלך ושל חברים" או קאיי, השרת הזה זה פרי פרנסה של חברה מסויימת שפועלת כנגד לחוק...
בוא נשווה את זה למשהו אחר, קצת יותר פופולרי...
אם והיה שמישהו היה מנסה למכור לך עותק של Windows XP צרוב באותו מחיר ואולי קצת פחות משל המקורי, אתה היית קונה? לא מאמין! ולמה? כי אתה יודע שבמחיר של הפרוץ תוכל לקנות בתוספת תשלום קטנה את המקורי...
האיש הזה גונב בדרך זו או אחרת את הפרנסה של מיקרוסופט...
ולכן צריך "להלשין" עליו...
באותה מידה האנשים אשר מספקים את השרתים הפרוצים אכן גונבים את פרנסתם של חברות אשר כן מוכרות שרתים חוקיים, משום שתחשוב על זה, מה משתמש יעדיף שרת לא חוקי שגם משתמשים חוקיים וגם לא חוקיים (לשם דוגמא חברים) יוכלו להיכנס או שרת חוקי שרק הוא (במידה ויש לו חשבון חוקי) וכל שאר החשבונות החוקיים יוכלו להיכנס?
ואני השארתי את ה"דיווח" הזה פתוח לא משום שהוא בא ודיווח, משוםפ שרציתי שאנשים יידעו שזה עדשיין קיים ושיש להלחם בתופעה! אומנם הוא לא ידווח אבל לך תדע אולי אחד שייקח עמדה יתקשר להד ארצי כדי לדווח להם..
מקווה שהבהרתי לך חלק מהדברים ושיניתי את דעתך לטובה