View Single Post
ישן 06-04-06, 13:23   # 38
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elad - Q-host
אני יצאתי לא בסדר ?
לא נראה לי.
בשום שלב לא אמרנו שנרצה את הכסף בחזרה, עד שראינו שהמוצר היה לא לטעמנו - לגיטימי.
יש לציין שלפני שהכסף הועבר לאלירן הוא הבטיח שבמידה והמוצר לא יהיה לטעמנו הכסף יוחזר במלואו !
יתרה מזאת, אני ממש לא "שיגעתי" את אלירן, אני אמרתי לו לאחר הגשת הסקיצה הראשונה בדיוק מה אני רוצה שישנה, הוא אמר שישנה, ולאחר שבועיים לא הגיש שום סקיצה למרות שהתחייב להגישה תוך שבוע. לאחר שבועיים הצלחתי לתפוס אותו ושאלתי אותו כמובן מה קורה עם העיצוב שלי ?
אלירן ענה לי שהוא מאוד מאוד מצטער, אבל המחשב שלו התקלקל, והוא לא אשם שלוקח לטכנאי שבועיים לתקן אותו.
עכשיו, אני שואל אתכם, תירוץ עלוב שכזה צריך לעניין אותי כלקוח ?
רק כששמעתי את זה והבנתי שייקח לי עוד זמן רב לקבל את העיצוב שלי ביקשתי מאלירן את הכסף בחזרה. כמובן שיש לי לוגים שמוכיחים את זה, אם אתם רוצים תבקשו.

עכשיו אחרי התגובה הזאת שלי אני מקווה שהבנתם מי יצא פה לא בסדר.
אני רוצה לקבל את הכסף שלי בחזרה במלואו ולסגור את העניין הזה יפה. הביקורת הזאת הגיעה מפני שאלירן "עושה לנו טובה" ואמר שיחזיר חצי מהסכום. נראה לכם הגיוני ?
לבחור שטען שאני "ילד קטן", ולאלירן שאמר שיש לי לקוח של פוקימון, אז א' גם לקוח של פוקימון הוא לקוח ככל לקוח, וב' האמן לי שאין הרבה חברות בסדר גודל שלנו בפורום הזה, אבל זה ממש לא הנושא כרגע.
כמו כן, אני בטח לא רץ ומספר על כל דבר שקורה בעסק שלי, אתה יכול לערוך חיפוש ולבדוק אם איי פעם פירסמתי ביקורת כלשהי.

כל מה שאני רוצה זה את הכסף שלי בחזרה במלואו, אני חושב שזה מגיע לי.

יום טוב.
באלוהים בסבא שלי ז"ל אתה הבן אדם הכי מסכן והכי ילדותי והכי הכי שקרן בעולםםםם
על ההתחלה אמרת ניראה אולי אני ירצה תכסף בחזרה אני יחזיר לך תשובה
רק אחרי שבועיים באת אליי ומתי באת אליי? שהמחשב כולו מת.....ומה ביקשת ממני? את הכסףףף!!!
נכון אמרתי שהכסף יוחזר במלואו אבל שאתה פוסל עוד בחצי עבודה וישר מבקש את הכסףף זה לא בעיה שלי ואני לא חייב כלום אני חייב לך חצי מהסכום, ועוד משהו אני ביקשתי ממך בהתחלה רק מקדמה מחצי הסכום אתה שילמת הכל במכה אל תאשים אותי.
בקשר ללקוח של פוקימון נכון הוא לקוח אבל הוא לא לקוח של "אלפי דולרים" כמו שאמרת שהרסתי לך עסקאות כאלה.
"וב' האמן לי שאין הרבה חברות בסדר גודל שלנו בפורום הזה" תאמין לי שיש מלא.

ציטוט:
הטעות במקרה הזה היא הגבייה של התשלום כולו מראש.

אלירן היה צריך לגבות מקדמה על סך של 40% מערך העיצוב מלכתחילה ולהסביר ללקוח שזהו שכר עבור טרחה \ עבודה על עיצוב.

את 60% הנותרים אלעד היה משלם רק אם היה אוהב את העיצוב - בתנאי שהיה מוכן בזמן וכבקשתו.

להבא.
אני אמרתי לך בהתחלה כמו שאני אומר לכל אחד, מקדמה על סך חצי מהמחיר, והנה אתם מוזמנים לשאול את דניאל בייסיק נטוורק שאפילו אמרתי לו על זה כמובן הוא הסכים ישר לשלם 20% בעזרת השם הוא עושה בינינו גם חוזה.

ציטוט:
תראה אלעד,עם כל הכבוד שהחברה שלך גדולה ומכובדת,אלירן לא גנב ובטח ובטח לא רמאי,עובדה,לי הוא עשה עיצוב מאוד יפה,הוא התחשב,ועשה הכל בישבילינו,הוא לא אחד שיפלה אנשים,ולפי השיחה שאלירן כתב זה רק מוכיח,אני לא מכיר את אלירן כרמאי,נראה מה אחרים יגידו,ותיק בבית המשפט לא נראה לי יגמר כפי שאתה חושב "רק לטובתך"
תודה נימרוד, זה עוד לקוח ששילם הכל לפני תחילת העבודה, וגם אוקסרב שילם לפני תחילת העבודה, וגם שב.קום, וגם דיגיטק שילם אבל בצורה אחרת, וגם בן מישראל סרב, וגם צחי מ, בקיצור אלעד אתה לא הראשון ובטח לא האחרון ששילם לפני תחילת העבודה ומי שרוצה אותי זה מה שהוא יעשה.

ציטוט:
עם כל הכבוד אלירן אבל במקרה הזה אתה יצאת לא בסדר .
דבר ראשון אתה לא אמור לקבל שקל על הסקיצות שעשית .

במידה והלקוח לא מרוצה הוא צריך לקבל ויקבל את הכסף שאתה חייב לו .
דבר שני אני לא יודע איך עשית את זה אבל בדר"כ לא מבזבזים את הכסף של הלקוחות
לפני שאתה יודע מה קורה איתם
רק לאחר סיום העבודה וכשאתה רואה שהלקוח מרוצה והעברת לו את העיצוב - רק אז
אתה רשאי להשתמש בכסף שהועבר אליך .
ודבר שלישי ואחרון , אתה לא אמור בכלל לדבר כמו שאתה דיברת איתו ללקוח .
כל עוד הכסף שלו אצלך אסור לך להתייחס ככה ללקוח (לפחות אני לא חושב שצריך לעשות את זה) .
שיהיה לשניכם יום טוב ואלירן תחזיר לו את הכסף וסיימו עניין .
בברכה ,
מאור .
יש מצב שניקרא אצלי "שלם מקדמה תפוס את מקומך" אני לא אחד שיש לו זמן לעשות סקיצות ופתאם הוא יברח או יגיד בסוף לא בא לי, אני עובד בשיטה חכמה בשיטת המקדמה, מה שחוסך ממני המון בעיות והמון זמן, אני לא עובד על עיצוב שעתיים שלוש יום יומיים אני עובד על עיצוב שבוע הכי קצת 5 ימים.
עכשיו אם הייתי עושה סקיצות וכל אחד היה בורח מה היה קורה? לפי החוקים מותר לי לקחת מקדמה.
לגבי הכסף המבוזבז אין מה לעשות אני כרגע מוציא המון כספים על העסק שלי, אני יודע שיש לי עוד עבודה שנותנת לי ב-10 משכורת ככה שיש לי מאיפה להחזיר.

ציטוט:
פיספסת את הנקודה שבה אמרתי שדיברתי עם אלירן, ורק לאחר שהוא אמר שהוא "יעשה לי טובה" ויחזיר לי חצי מהסכום החלטתי לפנות לפה כמוצא אחרון, ואני מדגיש - אחרון.
וואייי וואי כמה שקרים אלוהים ישמור תהיה בריא באמת תהיא בריא, באיי סי לא הוזכר מילה על שתקבל חצי מהסכום, הראיתי את השיחה שלנו מהתחלה חוץ מההודעה הראשונה שאתה כתבת, למה לשקר? אתה רואה שלא מצליח? פה זה הפעם הראשונה שאמרתי שתקבל חצי מהסכום, אתה בן 23 אתה? אתה מתנהג כמו אחי מצד האבא שחולה בתיסמונת דאון הוא בן 6 ובעצם הוא הרבה יותר חכם ממך שיהיה בריא בעזרת השם.